2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

عزیزم دیگه خیلی ب کیت احتیاج نداری اگه میتونی دقیق و یه روز درمیون اقدامتو برو.چون امپول زدی دیگه آزاد میشه 

منم کیت استفاده نکردم ولی فک کنم هنوزم پررنگ تر میشه اینجور ک شنیدم.

ولی روزاتو ازدست نده اقدامتو شروع کن 

تاپیک رکورد سلامتی عضو گروه ۵ وزن فعلی۵7/5۰۰ وزن هدف ۵۷ من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد...🥺🙏خدایا شکرت بخاطر پرنسس کوچولوم😍🙏🏻 روز اخر بارداریم به ۸۲ رسیده بودم هاا اما بازم شدم فنچ😎

کیتت مارکش مکسه و کیت خوبی نیست برای خیلی ها خطا داره اما با توجه به سایز تخمکات و آمپولی که زدی ۳۶ ساعت بعد از تزریق آمپول باید اقدام داشته باشی و فردا و پس فرداش

وقتی مشکل تنبلی تخمدان داشته باشی یا قرص های هورمونی مث لتروزول بخوری و امپول های ازاد سازی و.. بزنی دیگ روی کیت حساب نکن چون کاذبه

شما از بعد از امپولت اقدام داشته باش چن باری و توکل ب خدا

عاشقمو عاشق تو.. از همه دیوونه ترم...قرارمون یادت نره .. دیر نکنی منتظرم❤️🩹

کیتت مارکش مکسه و کیت خوبی نیست برای خیلی ها خطا داره اما با توجه به سایز تخمکات و آمپولی که زدی ۳۶ ...

فقط فردا پسفردا یعنی اقدام کنم؟ اخه عصری زدم قبل تزریق دومم فقط ی خط انداخت  این بعد تزریق دوم زدم دو دقیقه نشد هاله انداخت

پس امشب اقدام نداشت باشم تا فردا درست؟

این ی کیت نسبتا معتبره. از کمرنگ ب پررنگ تغییر کرده و مجدد کمرنگ شده. از روز ۱۰ تا ۱۹

تخمکم حدودا روز ۱۶ یا ۱۷ ازاد شده

عاشقمو عاشق تو.. از همه دیوونه ترم...قرارمون یادت نره .. دیر نکنی منتظرم❤️🩹

فقط فردا پسفردا یعنی اقدام کنم؟ اخه عصری زدم قبل تزریق دومم فقط ی خط انداخت  این بعد تزری ...

هاله کمرنگ مثبت نیست . باید دو خط همرنگ بشه که هر دو پررنگن  ولی مکث خطا داره اگر تاپیکهای قبلی رو بخونی  کاملا دستت میاد که چطور با کیت کار میکنن