2777
2789
عنوان

سلام خواهرا نامزدم خیلی بد قوله

92 بازدید | 3 پست

خواهش میکنم خواهرانه کمکم کنید منو نامزدم ده ماهه عقد کردیم من ۱۹سالمه نامزدم ۲۳سالشه همسایه هم هستیم تقریبا هروز میاد خونمون و همو میبینیم وقتی باهمیم تا یکی از دوستاش زنگ بزنه یهویی میرع پیش دوستاش یا وقتایی بخاطر دوستاش نمیاد خونه ما بنظرتون چیکار کنم 

چون ازدواج براش زود بوده و به بلوغ فکری نرسیده. 

نه ما رسم داریم تو سن کم ازدواج کنیم خیلی عاشقمه اینو دقیق میدونم ولی میگه نمیشه نرم شاید یروزی برام کار پیش بیاد اگه پیش اونارو اونام نمیان پیش من 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چون ازدواج براش زود بوده و به بلوغ فکری نرسیده. 

اکثر اوقات ک بیاد گوشیشو میذارع رو حالت پرواز ک کسی بهش زنگ نزنه یا پیشم بمونه امشب برا پسر عمش اتفاقی افتاده پیش اونه ازش گله کردم گفت من بیشتر از تو ناراحت الان نامزدی هستیم انق زجر میکشیم از هم دوریم اگه ازدواج میکردیم الان دل جمع بودم احر شب باهمیم