2789

من کثیف نیستم ولی زرنگ هم نیستم و خداروشکر اصلا گیر نمیده یعنی اگه گیر میداد دعوامون میشد همش،حوصله غر زدن ندارم ، 

اصلا کاری به خونه و تمیزی نداره حتی واسه غذا هم غر نمیزنه اگه نرسم غذا بپزم یا میگه یه املت بزن بخوریم یا میره میخره نق نمیزنه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

خودش تنبل و شکمو هست بعد انتظار داره تو همه کارا رو تنها انجام بدی به بهترین نحو....چه پر رو هست ببخ ...

ما هر دومون ازدواج هر دومون هست ..اول که اومدم خونش اینقدررررر کثیف بود پاتو میذاشتی رو سرامیک پاهام می‌چسبید یخچال افتضاح ...همه ی وسایلاشو دادیم سمساری همه چی جدید آوردم خیلی شیکتر و گرونتر همه جا تمیز ...اصلا این خونه با اون خونه قابل مقایسه نیست بخدا ...

شوهر من خودش خدای شلختگیه... از دم در وسایلش وله تا راه پله.. پاگرد.. پشت بودم.. تو ماشینش میشینم هر دفعه حالم بد میشه هم کثیف هم شلخته.. خودم مرتبم منتها تو کابینت.. کشوی لباس. کمددیواری.. همه جا وسایل شوهرم پخشه.. اچار... لوله.. سیم.. کابل.. یه تیکه اهن.. گوشی دربازکن.. خسته شدم بخدا.. چندروز پیش حیاط، جمع کردم خودش باورش نمیشد.. میگم بابا.. هرچی میاری حداقل مرتب بچین.. همین جور پرت میکنه تو حیاط.. انباری... 

پارسال  دوتا کیسه لباس بچه جمع کردم از کمد بچه ها گفتم ببربده این بچه های کار.. زباله گردا.. چندروز پیش داشتم حیاط و مرتب میکردم دیدم قایم کرده زیر ات واشغالاش.. دادم پسرم گذاشت سر کوچه.. اینقدر این بشر بی انضباطه

من کثیف نیستم ولی زرنگ هم نیستم و خداروشکر اصلا گیر نمیده یعنی اگه گیر میداد دعوامون میشد همش،حوصله ...

من خدا رو شکر تو غذا خوردن اصلا حساس نیس نون با ماستم بذاری جلوش میخوره

اما ی چیزی تو خونه باشه میگه شلخته

من خودم نمیذارم چیزی تو خونه باشه اصلا گاهی ی چیز کوچیک باشه میگه 

اما غصم از این میگیره که بگه خونه بو میده😔😔😔

خودش میبینه همه چیزا رو میشورم قالی ها شسته پتو رو بالش موکت همش تمیز 

تو سرویس ها هم همیشه شسته اما نمیدونم چرا همیشه همین حرفشه بحثم میکنم میگم دیگه چیکار کنم اما هیچ

دفه آخری رو همین کارش خیلییی ناراحت شدم خیلییی