2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الهی بچم.... حکمتی توش بوده  شاید راهت اینه

بچم🙄

شما دانشجویی؟ چه رشته ای؟

آرمی/مردن چیزی نیست، زندگی نکردن است که هولناک است...                                                               "ویکتور هوگو"  
بفرما

من دانشگاه نرفتم و زبانمو ادامه دادم دیگه الانم که دارم تدریسمو میکنم ۱۹ ۲۰ سالمه

اما بعضی وقتا به سرم میزنه تو این جامعه همه مدرکو میبینن بخونم واسه کنکور یا نه راه خودمو ادامه بدم

یه روزی خوب میبینمت داداشی😍
من دانشگاه نرفتم و زبانمو ادامه دادم دیگه الانم که دارم تدریسمو میکنم ۱۹ ۲۰ سالمه اما بعضی وقتا به ...

خب کنکور زبان بده اموزش زبان یا مترجمی بخون حیفه سوادتو بخاطر مدرک ببرن زیر سوال 

الان هرجا بخوای کار کنی مدرک میخوان کنکور زبان بده 

وی متاهل میباشد و ۲۰۶ سفیدش تنها  به همسر وی تعلق دارد. قضاوت نفرمایید😂🌻
فیزیو سال اخر دکترا 

موفق باشید🌱

من فیزیو هم میتونستم بیارم

آرمی/مردن چیزی نیست، زندگی نکردن است که هولناک است...                                                               "ویکتور هوگو"  
موفق باشید🌱 من فیزیو هم میتونستم بیارم

با این وضعیت نتایج امسال همون فرهنگیانو سفت بچسب چون انگا از ته لیست بررسی کردن 

وی متاهل میباشد و ۲۰۶ سفیدش تنها  به همسر وی تعلق دارد. قضاوت نفرمایید😂🌻
خب کنکور زبان بده اموزش زبان یا مترجمی بخون حیفه سوادتو بخاطر مدرک ببرن زیر سوال  الان هرجا بخ ...

ببین چون زبان متقاضیش کمه زیر ۲۰۰ رتبه های خوب میرن 

بعد من معدلمم خوب بود میتونم با سوابق هم برم ۱۸ونیم معدلمه

یه روزی خوب میبینمت داداشی😍