2777
2789

چرا اینجا هرکی رتبه خوب اورده رشته بدی قبول شده؟خودشون انتخاب رشته کردن؟پس من چطور با ۱۲هزار پرستاری اوردم

انرژی مثبتتونم😜۲۰سالمه ولی همه میگن شبیه ۱۴ ۱۵ ساله هایی🥲شاید چون موهامو خرگوشی میبندم😔مامانم همیشه میگه ۳۰ سالت که بشه میشی شبیه ۲۰ساله ها اقا من نخوام بیبی فیس باشم کیو باید ببینم؟😔😂ولی میدونی تو نی نی سایت کسی منو نمیبینه اونوقته که میشم یه ادم بالغ کجای کاری تازه تو مباحث بزرگونه هم شرکت میکنم😎(مسخره نکن برای من افتخاره😔) کسی هم کاری به کارم نداره😉 بوس به همتوووون😍(البته به غیر از اقایون سایت🤨)
ببین چون زبان متقاضیش کمه زیر ۲۰۰ رتبه های خوب میرن  بعد من معدلمم خوب بود میتونم با سوابق هم ...

حتما باید ترمیم انجام بدی چون همترازی میکنن 

میتونی ازادم بخونی 

وی متاهل میباشد و ۲۰۶ سفیدش تنها  به همسر وی تعلق دارد. قضاوت نفرمایید😂🌻

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب کنکور زبان بده اموزش زبان یا مترجمی بخون حیفه سوادتو بخاطر مدرک ببرن زیر سوال  الان هرجا بخ ...

بعد میدونی من برم دانشگاه صاف میشم هم کار هم دانشگاه 

واقعا موندم چیکار کنم

یه روزی خوب میبینمت داداشی😍
با این وضعیت نتایج امسال همون فرهنگیانو سفت بچسب چون انگا از ته لیست بررسی کردن 

نه من همون فرهنگیانو اولویت اولم زده بودم، بقیه ی رشته ها همه پایین فرهنگیان بودن

همش تقصیر مشاورم بود...

آرمی/مردن چیزی نیست، زندگی نکردن است که هولناک است...                                                               "ویکتور هوگو"  
چرا اینجا هرکی رتبه خوب اورده رشته بدی قبول شده؟خودشون انتخاب رشته کردن؟پس من چطور با ۱۲هزار پرستاری ...

۶۰ درصد داوطلبا اینن 

کسی هم پاسخی نمیده 

منطقیه با ۱۲ هزار قبولی پرستاری 

امسال خودم با ۱۳۸۰۰ قبولی مامایی روزانه داشتم 

ولی ۷۰۰ منطقه هم داشتم که پرستاری شد اولویتای اولشو ندید گرفتن!

عمومی هام بالا شده نمره پایین ۱۸ندارم

دارم میگم همترازی میکنن امسال نصف پشت کنکوریای معدل بالا برا همین بدبخت شدت 

نه من همون فرهنگیانو اولویت اولم زده بودم، بقیه ی رشته ها همه پایین فرهنگیان بودن همش تقصیر مشاورم ...

لعنت ب مشاورت 

۶۰ درصد داوطلبا اینن  کسی هم پاسخی نمیده  منطقیه با ۱۲ هزار قبولی پرستاری  امسال خ ...

یعنی خداروشکر میکنم امسال رتبم خوب نشد یکیو دیدم رتبش ۱۰۰۰ بود دندون نیورده بود من قطعا افسردگی میگرفتم بیچاره بچه ها خیلی زور داره با رتبه ۱۰۰۰ بمونی پشت پووف

انرژی مثبتتونم😜۲۰سالمه ولی همه میگن شبیه ۱۴ ۱۵ ساله هایی🥲شاید چون موهامو خرگوشی میبندم😔مامانم همیشه میگه ۳۰ سالت که بشه میشی شبیه ۲۰ساله ها اقا من نخوام بیبی فیس باشم کیو باید ببینم؟😔😂ولی میدونی تو نی نی سایت کسی منو نمیبینه اونوقته که میشم یه ادم بالغ کجای کاری تازه تو مباحث بزرگونه هم شرکت میکنم😎(مسخره نکن برای من افتخاره😔) کسی هم کاری به کارم نداره😉 بوس به همتوووون😍(البته به غیر از اقایون سایت🤨)
بعد میدونی من برم دانشگاه صاف میشم هم کار هم دانشگاه  واقعا موندم چیکار کنم

اگه موفقیت میخوای باید صاف شی هیشکی صاف نشده به درجات عالیه نمیرسه 

بجز معدودی که امتیازات نا حقی دارن 

دارم میگم همترازی میکنن امسال نصف پشت کنکوریای معدل بالا برا همین بدبخت شدت 

اقاااااا اینا چطور اینجور گند زدن تو اینده بچه ها به ذهنشون میرسههههه

جن و شیطون کپ کرده از کار اینا

اقاااااا اینا چطور اینجور گند زدن تو اینده بچه ها به ذهنشون میرسههههه جن و شیطون کپ کرده از کار این ...

عا باریکلا فکر کن من به کجا رسیدم که قسم خوردم امسال مشاوره ندم 

اگه موفقیت میخوای باید صاف شی هیشکی صاف نشده به درجات عالیه نمیرسه  بجز معدودی که امتیازات نا ...

دیدی منم جدی میشم؟😂😂

بزار برم سر بچه ها خالی کنم 

ولی کنکور زبان میدم

👍😠

اینی که پروفایلته بایس دختر خاله من بود

تهیونگ اگه اشتباه نکنم 

یاد اون میندازه منو🤣