2777
2789
عنوان

کیست تخمدان

1214 بازدید | 16 پست

سلام خانما توروخدا کسی اطلاعی داره کمکم کنه.من ۱۰ ساله ازدواج کردم دوتا بچه دارم تو این ۱۰ سال هرموقع سونو دادم چ برای بارداری چ متفرقه همیشه ی کیست حدودا ۵سانتی تو تخمدان راستم بوده چندباریم قرصروکین خوردم فک میکردم رفع شده و پیگیری نکردم تا اینکه چندماه پیش دوباره ی سونو دادم و همون کیست بود البته دکتر میگه از کجا معلوم این همون کیسته ولی من مطمئنم همونه.ب مدت دوماه دوباره قرص روکین مصرف کردم و دوباره سونو دادم ک بازم هیچ تغییری نکرده.تو سونوهام میگن کیست ساده ست و نوع خاصی نداره.الان دکتر برام آزمایشCA۱۲۵ یا همون آزمایش سرطان تخمدان برام نوشته گفت اگر مثبت بود باید برداشته بشه اگه منفی باشه بازم چنددوره روکین بخور.با توجه ب این کیست من ساده هستش و ب دارو هم جواب نمیده میخاستم ببینم تا الان چنین موردی دیدید یا داشتید؟لطفا راهنماییم کنید خیلی سردرگم شدم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب چرا ب متخصص نگفتی دارو بده شاید تنبلی تخمدان باشه  یه سوال ریزش موی سر هم دارید  یا ا ...

ن تنبلی تخمدان ندارم.ریزش موهم ندارم.اضافه وزنم درحدی نیست ک نگران کننده باشه شاید ب نسبت نرمال ۶ کیلو اضافه باشم.دارو گفتش فقط با قرص جلوگیری رفع میشن

خب چرا ب متخصص نگفتی دارو بده شاید تنبلی تخمدان باشه  یه سوال ریزش موی سر هم دارید  یا ا ...

عزیزم میشه بگید چرا اگه این علائمو داریم چونکه من هم اضافه وزن دارم هم موهام خیلی کم پشت شده وهم پریودم اصلا منظم نیستش

فروش داروهای گیاهی نظیر انواع قرصهای لاغری .چاقی.لزل(گلوتاتیون)سفیدی کل بدن . کرمهای سفیدی صورت وازبین بردن لک وکک ومک . کرمهای جوانساز دست وصورت . ابرسان قوی صورت . قرص هیربست وهیرتامین اصل . اسکرابهای صورت وبدن . انواع ماسک . وخیلیی چیزهای دگه امکان ارسال ب سراسر کشور (خواهرای عزیزم من کلی احترام واستون قائلم پس با طعنه وکنایه ریپلای نکنید )
عروس یکی از فامیلام کیست داشت اونو برداشت تا حامله شد

من برای بارداری نمیگم دوتا بچه دارم ک ب طور طبیعی باردار شدم ولی حتی واسه بارداریهام این کیستو تو سونو نشون میداد

ن تنبلی تخمدان ندارم.ریزش موهم ندارم.اضافه وزنم درحدی نیست ک نگران کننده باشه شاید ب نسبت نرمال ۶ کی ...

دکتر می گفت هر کیستی هم تنبلی تخمدان نیست خداروشکر که این مشکل رو نداری ولی برا درمان کیست حداقل یک دو ماهدفکر کنم باید دارو میداد

دکتر می گفت هر کیستی هم تنبلی تخمدان نیست خداروشکر که این مشکل رو نداری ولی برا درمان کیست حداقل یک ...

قبلا دوماه قرص روکین داد ک استفاده کردم ولی وقتی سونو دادم اصلا کیست تغییری نکرده بود حتی ی ذره هم کوچیک نشده بود الان گفته اگه آزمایشت مثبت باشه باید لاپاراسکوپی بشی اگرم منفی باشه بازم دو دوره روکین استفاده کن 

سلام

اصلا نترسید

دکترتون رو عوض کنید

نیازی نیست نگران بشید

دکتر گفت این کیست ها دراثر استرس و 

ژنتیک و اختلال هورمون بوجود میاد

تااخر عمر تو بدن خانما هست فقط با یائسگی کوچیک میشه

غذاهای شور و فست فود مثلا سوسیس وکالباس و چایی وقهوه اونم خیلی زیاد نخور کم بخورید چون بزرگش میکنه

ویتامین ایی و قرص گل مغربی درمان اصلیش هست 

بااینا کوچیک میشه 

فقط اگر سابقه ی سرطان تو‌خانواده و فامیل  دارید شش ماه یکبار سونو بدید که خیالتون راحت باشه همین

سلام اصلا نترسید دکترتون رو عوض کنید نیازی نیست نگران بشید دکتر گفت این کیست ها دراثر استرس و&nb ...

ممنونم از راهنماییتون اصلا ن فامیل پدری ن مادری همچین سابقه ای نداشتیم.فقط اینکه قرص ویتامین ای چطوری بخورم

ممنونم از راهنماییتون اصلا ن فامیل پدری ن مادری همچین سابقه ای نداشتیم.فقط اینکه قرص ویتامین ای چطور ...[/QUOTE]

[QUOTE=313127700]ممنونم از راهنماییتون اصلا ن فامیل پدری ن مادری همچین سابقه ای نداشتیم.فقط اینکه قرص ویتامین ای چطور ...

روزی  یه دونه کافیه

روزی یه دونه هم قزص گل مغربی

جو یا غذاهایی که ویتامین ایی دارند زباد بخورید

استرس هم بده کیست رو بزرگ میکنه 

ارام باشید

این کیست ها تو سینه یاکلیه هم میزنند

بعضیا از بدو تولد هم دارند

اصلا نگران کننده نیست

فقط اگر خیلی درد داشتید یا خونریزی بی دلیل  جدا از پریود علتش بزرگ شدن کیست هست دارو بخورید کوچیک بشه

فقط دکتر گفت کیست چهل درصد قدرت باروری روکم میکنه