😒درخواست دوستی آقایون ممنوع😡متعهد به یک قلب😍میدونستی اگه یه ایه الکرسی برای اهل قبور بفرستی☆هرجایی که باشی☆بعد از اتمام ایه الکرسی یه فرشته تا روز قیامت برات ذکر میگه؟؟؟❤میشه برا واشدن گره های زندگیم یه صلوات بفرستی امیدوارم گره های زندگیت واشه تویی ک داری میخونی❤
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
من بچمو چند سال بردم دکتر روانپزشک هر بار دارو رویه چیزش تاثیر میذاشت...اخرین دارو گه نوشتن انقد اشتهاش زیاد شد روزی 2 دیس برنج میخورد...من سرخود یواش یواش دوزش رو کم کم کردم الان چند ماهی میشه هیچ دارویی بهش نمیدم
😒درخواست دوستی آقایون ممنوع😡متعهد به یک قلب😍میدونستی اگه یه ایه الکرسی برای اهل قبور بفرستی☆هرجایی که باشی☆بعد از اتمام ایه الکرسی یه فرشته تا روز قیامت برات ذکر میگه؟؟؟❤میشه برا واشدن گره های زندگیم یه صلوات بفرستی امیدوارم گره های زندگیت واشه تویی ک داری میخونی❤
به هیچ وجه تا ثیر نداره تو بهترین نقطه با بهترین و جدیدترین دستگاه حدود 14 میلیون جلسه ای 380 خرج ب ...
واقعن؟هیچی؟؟؟
آخه واقعا باید چکار کرد ریتالین که اعتیاد آوره قرصام که عوارض دارن آدم درمونده میشه
من نمیدم قرصارو قطع کردم...البته به مرور دوز کم