2777
2789
عنوان

درمان بیش فعالی با نوروفيدبک

2908 بازدید | 31 پست

سلام

کسی تا حالا بیش فعالی بچشو با نوروفيدبک درمان کرده

میشه از اون استفاده کرد و دیگه قرص استفاده نکرد

میشه درمورد روند درمان توضیح بدین

سوال منم هس اگه کسی جواب دادلایکم کنید؟؟؟؟؟؟

😒درخواست دوستی آقایون ممنوع😡متعهد به یک قلب😍میدونستی اگه یه ایه الکرسی برای اهل قبور بفرستی☆هرجایی که باشی☆بعد از اتمام ایه الکرسی یه فرشته تا روز قیامت برات ذکر میگه؟؟؟❤میشه برا واشدن گره های زندگیم یه صلوات بفرستی  امیدوارم گره های زندگیت واشه تویی ک داری میخونی❤

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

برای بیش فعالی نه اما من در ارتباط بودم با کسانی که این کار رو انجام می‌دادن و تقریبا برای همشون بی نتیجه بوده.

جهان استوار نمی‌ماند مگر با سری خمیده بر روی شانه‌ی کسی که دوستش داریم…

به هیچ وجه تا ثیر نداره تو بهترین نقطه با بهترین و جدیدترین دستگاه حدود 14 میلیون جلسه ای 380 خرج ب ...

چه بد

میزان بیش فعالی بچتون چقدر بود

خود روانشناس گفت چند جلسه باید بیاین 

قبلش نقشه مغزی ازش گرفتن؟ 

من بچمو چند سال بردم دکتر روانپزشک هر بار دارو رویه چیزش تاثیر میذاشت...اخرین دارو گه نوشتن انقد اشتهاش زیاد شد روزی 2 دیس برنج میخورد...من سرخود یواش یواش دوزش رو کم کم کردم الان چند ماهی میشه هیچ دارویی بهش نمیدم

😒درخواست دوستی آقایون ممنوع😡متعهد به یک قلب😍میدونستی اگه یه ایه الکرسی برای اهل قبور بفرستی☆هرجایی که باشی☆بعد از اتمام ایه الکرسی یه فرشته تا روز قیامت برات ذکر میگه؟؟؟❤میشه برا واشدن گره های زندگیم یه صلوات بفرستی  امیدوارم گره های زندگیت واشه تویی ک داری میخونی❤
برای بیش فعالی نه اما من در ارتباط بودم با کسانی که این کار رو انجام می‌دادن و تقریبا برای همشون بی ...

اه انرژیم کم شد برای بچم میخواستم استفاده کنم

پس اینایی که تو نت پایین اسم مراکز یا اسم دکترا هی مینویسن خوب بود چی

از ده بیست تا یکی دوتا پیدا میشن راضی نباشن

به هیچ وجه تا ثیر نداره تو بهترین نقطه با بهترین و جدیدترین دستگاه حدود 14 میلیون جلسه ای 380 خرج ب ...

واقعن؟هیچی؟؟؟

اه انرژیم کم شد برای بچم میخواستم استفاده کنم پس اینایی که تو نت پایین اسم مراکز یا اسم دکترا هی می ...

من تا حالا ندیدم برای کسی اثر کنه چون مادرم مشاور یه مرکز روانشناسیه اونجا زیاد میان

جهان استوار نمی‌ماند مگر با سری خمیده بر روی شانه‌ی کسی که دوستش داریم…

آخه واقعا باید چکار کرد 

ریتالین که اعتیاد آوره

قرصام که عوارض دارن

آدم درمونده میشه 

آخه واقعا باید چکار کرد  ریتالین که اعتیاد آوره قرصام که عوارض دارن آدم درمونده میشه

من نمیدم قرصارو قطع کردم...البته به مرور دوز کم