2777
2789
عنوان

بچه گربه

187 بازدید | 22 پست

بچه ها یه بچه گربه خیلی کوچولو داریم توی زیرزمین

نمیدونم مامانش چند روز پیش رفت دیگه نیومد

یا کشتنش یا یادش رفته یه بچه کوچیک ازش مونده 

هر روز شیرش میدم اما خیلی سروصدا میکنه

نمیدونم چیکارش بکنم؟

هیچی 

بزرگش کن 

کار خوبی میکنی

بزرگتر بشه از پس خودش برمیاد 

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

گربه های مادر هیچوقت بچشونو یادشون نمیره، خیلی دلسوزن و دور بچه عین پروانه تاب میخورن تا بزرگ بشه، شاید کشته شده یا ماشین زده بش،

مراقب اون کوچولو باش تا بزرگ بشه

یه صلوات برام میفرستی؟ اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم❤️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تا وقتی بزرگ بشه مراقبش باش

بعدم اگه مادرش نیومد یا سرپرستی کن یا واگذاری یا رها سازی

حالا گیریم که غصه هم خوردی..گیریییم که گریه هم کردی..گیریم افسرده و داغونم شدی..مشکلت حل شد؟زندگیت روال شد؟          ..اگه امضامو باز کردی بخونی،این یه نشونه‌ست برای تو دوستِ من   بهت قول میدم بالاخره جایِ سختیای زندگیت،شادی و دلِ خوش بهت رو میکنه   یادت نره ما خدارو داریم 🥰 خدا هیچوقت دیر نمیکنه 🤍 رفیق اگه با امضام حالت یکمم بهتر شد برام یه صلوات بفرس یا دعا کن آرامش بهم رو کنه    اگه خواستی بگو تا منم دعا کنم دمتم گرم   
هیچی  بزرگش کن  کار خوبی میکنی بزرگتر بشه از پس خودش برمیاد

آره حتما 

اخه قبلا 3 تا دیگه داشتم

بهشون شیر میدادم

ولی متاسفانه اتفاق بدی براشون افتاد خیلی ناراحت شدم

اگه خیلی کوچیکه خامه بده، ببر واکسن بزن بیار باشه تو حیاط دیگه حیوونکی چقدر مگه میخواد صدا کنه خونه ...

نه شیر میخوره

خسته نمیشه😂همینجوری صدا میکنه

حالا عکسشو میزارم

خونه مامان منم اینجوری شد سه تا بودن شیشه شیر گرفتن با شیرخشک .مامانم هی شیر میداد یه کم که بزرگ شد یه گربه پیدا کردیم که بچه داشت گذاشتیم پیش بچه های اون .اگه بتونی یه گربه که بچه داره پیدا کنی معمولا بزرگش میکنه