2777
2789
عنوان

علوم تغذیه یا زیست ملکولی؟

185 بازدید | 14 پست

سلام خوبیین؟می شه کمکن کنین خیلی نگرانم من زیست تبریز قبول شدم سراسری و علوم تغذیه آزاد 

الان که دارم تو گوگل می چرخم می ترسم برم علوم تغذیه کار پیدا نکنم خودم دوس دارم برم علوم تغذیه ولی الان واقعا نمی دونم چیکار کنم.شما از بازار کار این دو رشته خبر دارین ؟چیکار کنم ؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تغذیه بهتره منم زده بودم نیاوردم 

رتبت چند شد؟

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

می ترسم نتونم کار پیدا کنم حس می کنم اشتباه کردم کاش تو انتخاب رشته پرستاریو جلو تر می زدم

تغذیه قبول شدی قطعا پرستاری ام میشدی

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

کلا بازار کار علوم پایه یه کم ضعیفه..ولی مثلا اگه بری زیست برا ارشد نمی تونی بری علوم آزمایشگاهی؟ می تونی دفترچه ارشد رو از سالای قبل دانلود کنی یا تو نت سرچ کنی...

تغذیه رشته خوبی هست..شاید شانست زد و استخدامتم کردند اگر نکردند مطب خصوصی می زنی

لطفا لایک نکنید مگر در مواقع نیاز
کلا بازار کار علوم پایه یه کم ضعیفه..ولی مثلا اگه بری زیست برا ارشد نمی تونی بری علوم آزمایشگاهی؟ می ...

چرا می تونم ولی باید ارشد بگیرم بعد برم تو ازمایشگاه کار کنم یعنی آزمایشگاه بهتز از علوم تغذیه است؟

تغذیه قبول شدی قطعا پرستاری ام میشدی

اره برا همین استرسی شدم که نکنه اشتباه کردم من فقط یدونه تغذیه زده بودم دقیقانم همون شد اصلا فکر نمی کردم منتظر بودم پرستاری بیارم

اره برا همین استرسی شدم که نکنه اشتباه کردم من فقط یدونه تغذیه زده بودم دقیقانم همون شد اصلا فکر نمی ...

ان شاالله ک  خیره

چرا می تونم ولی باید ارشد بگیرم بعد برم تو ازمایشگاه کار کنم یعنی آزمایشگاه بهتز از علوم تغذیه است؟

نمی دونم..اونم شرایط خودشو داره...بوی بد و...ولی می گم احتمالا بازار کارش بیشتر از تغذیه است..بازم از دانشجوها یا از کارشناسای این رشته بپرس..برو ازمایشگاه ازشون بپرس

اما علوم تغذیه هم رشته ی تاپ و خوبی هست..به نظرم بخون و بعد خصوصی کار کن