2777
2789
عنوان

فرق آیو آی با آی وی اف چیه؟

697 بازدید | 22 پست

فرقش چیه؟منظورم اینه که مثلا کدوم عوارضش کمتره. یا دردسرش کمتره؟تو آیو آی چکار میکنن؟مثل آی وی اف باید از هر دو بگیرن و تزریق کنن؟یا اون راحت تره؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تا جاییکه میدونم ivf گرونتر و قطعی‌تره و توانایی که به iui جواب ندن، ivf میکنن. تو iui اسپرم رو به وارد بدنت میکنن، ولی تو ivf لقاح اسپرم و تخمک کلا خارج از بدن اتفاق میفته و بعد وارد بدنت میکنن

عه جدی.من فکر کردم اون مثلا ضعیف تر از آی وی اف هست داروهاش

نه عزیزم اون اسپرم مرد رو تو آزمایشگاه جدامیکنن خوباش رو برمیدارن و انتقال میدن به بدن خانم اگه تخمکی نباشه بی فایده ست

تیکر تولد گل دخترمه😍

در هر دو روش شما تحت درمان دارویی با قرص و امپول قرارمیگیرین تا تخمک هاتون تقویت بشن

و در هر دو روش از همسرتون نمونه میگیرن و اسپرم هارو تقویت میکنن 

تفاوت این هست که:

۱_ توی iui اسپرم بعد از اماده شدن به بدن شما انتقال پیدامیکنه و لقاح داخل بدن شما رخ میده که شانس موفقیتش نهایت ۲۵ تا۳۰ درصد و هزینه تاجایی میدونم حدود ۳ تومن ایناست

۲_ توی ivf علاوه بر نمونه همسر ، از شما تخمک هم برداشت میکنن بهد توی ازمابشگاه لقاح رو انجام میدن و جنین رو تا ۳ االی ۶ روزگی میرسونن بعد یا بصورت تازه انتقال میدن به رحم  یا فریز میکنن و بعد که رحم اماده بود انتقال میدن که شانس نوفقیت حدود ۴۰ درصد هست و هزینه حدود ۲۰ تومن 

برای اسپرم ضعیف طبیعتا ای وی اف بهتر

یا کسی که ذخیر تخمدان کم ، سن بالا برای اینکه زمان از دست نره قاعدتا ivf بهتر عزیزم

روش میکروهم هست که پیشرفته ترینه که خب مرحله اخره 

اگر براتون مقدوره واسه خوشبختی و عاقبت بخیری دنیا واخرت  همه مردم و جوونا از جمله خودم دعاکنین❤🧡
در هر دو روش شما تحت درمان دارویی با قرص و امپول قرارمیگیرین تا تخمک هاتون تقویت بشن و در هر دو روش ...

خیلی خوب توضیح دادین واقعا ممنونم میشه میکرو هم یه مختصر توضیح بدین 

ممنون عزیزم. ببخشید از من بخوان بردارن بی هوش میکنن؟

بله عزیزم عمل پانکچر یا تخمک کشی با بیهوشی هست 

اگر براتون مقدوره واسه خوشبختی و عاقبت بخیری دنیا واخرت  همه مردم و جوونا از جمله خودم دعاکنین❤🧡