2777
2789
عنوان

فرق آیو آی با آی وی اف چیه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 703 بازدید | 22 پست
خیلی خوب توضیح دادین واقعا ممنونم میشه میکرو هم یه مختصر توضیح بدین 

خواهش میکنم عزیزم

ببینین توی روش ivf اسپرم و تخمک کنارهم گذاشته میشه و بصورت طبیعی لقاح انجام میشه ( برای لقاح سر اسپرم با تخمک واکنشی به اسم ظرفیت پذیری زخ میده که اسپرم از لایه های خفاظتی تخمک رد بشه)

گاهی اوقات اسپرم نمیتون این واکنشو انجام بده و جنینی تشکیل نمیشه بدلیل کیفیت بد ، این مواقع میکراینجکشن انجام میشه ، یعنی اسپرم مستقیما تزریق میشه به داخل تخمک و عملا احتیاجی به واکنش ظرفیت پذیری هم نیست

اگر براتون مقدوره واسه خوشبختی و عاقبت بخیری دنیا واخرت  همه مردم و جوونا از جمله خودم دعاکنین❤🧡

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوبه یکم استرسم کم شد   من واسه پاپ اسمیر از خجالت و ترس مردم

نه خیالتون راحت بیهوشی میگیرین عزیزم

انشالله که نتیجه بگیرین🌸

اگر براتون مقدوره واسه خوشبختی و عاقبت بخیری دنیا واخرت  همه مردم و جوونا از جمله خودم دعاکنین❤🧡
خواهش میکنم عزیزم ببینین توی روش ivf اسپرم و تخمک کنارهم گذاشته میشه و بصورت طبیعی لقاح انجام میشه ...

اهااا خیلی ممنونم اینقد خوب توضیح دادین ان شاءالله حاجت روا بشین .هزینه این میکرو حدودا چقدره و آیا تعیین جنسیت هم میشه کرد.؟

اهااا خیلی ممنونم اینقد خوب توضیح دادین ان شاءالله حاجت روا بشین .هزینه این میکرو حدودا چقدره و آیا ...

ممنونم از دعای قشنگتون عزیزم

راستش هزینشو اطلاع ندارم اما فکرکنم نزدیک به ای وی اف باشه یا شاید کمی هم ببشتر

تعیین جنسیت هم با ivf ممکنه هم میکرو

حتی من شنیدم باiui هم ممکنه ولی خب اکثریت با ivf تعیین جنسیت میکنن

و البته بعضی از پزشک ها کلا تعیین جنسیت رو انجام نمیدن و معتقدن هرچی خدا بخواد ( من بخاطر درسم جایی مشعول به کار بودم و اونجا پزشکی بودن که این نظر رو داشتن)

ممنونم از دعای قشنگتون عزیزم راستش هزینشو اطلاع ندارم اما فکرکنم نزدیک به ای وی اف باشه یا شاید کمی ...

خیلی ممنونم خدا خیرت بده عزیزم همیشه اینا واسم سوال بود ولی حالا فهمیدم چی به چیه 

خیلی ممنونم خدا خیرت بده عزیزم همیشه اینا واسم سوال بود ولی حالا فهمیدم چی به چیه 

خواهش میکنم عزیزدلم🌹