2777
2789
مادرشوهرشم‌ ماشالا جوون و سرحاله!فکرنکنم صدسال دیگم برا با عزراییل سلام بده! بعد میگه از وقتی فهمید ...

بگو دیگه زود

داوود احمدی هیچوقت نمیبخشمت  من ب تمام چیز هایی ک میخواهم میرسم نه فورا ولی حتما  متاهل و صدالبته متعهد💍مامان دوتا پسر خوشگل

(این رفتارا برای بعد خبر بارداری بوده ها! شما خانم مارپل بازی رو ببین !)تا اینکه فکرکنم حدس زد کی وقت من هست و نیست!

وقتایی که پاک بودم و تقریبا باید با شوهرم میبودم همش میومد بالا که صدا میاد از پایین ! به شوهرم میگفت میترسم دزد باشه یا من بیام بالا یا تو بیا پایین !

یا مثلا خودشو میزد به قلب درد و میگفت که من دارم میمیرم !

میگفت حتی چندبار مجبور شدیم بریم بیمارستان و درمانگاه هربارم میگفتن شما چیزیت نیست!

مهمونی میگرفت یه هفته بعد پریود من و بچه هاشو تا دیروقت نگه میداشت وبه من میگفت باید بیای کمک و شما نرید زشته ! 

چشم‌ انتظارِ کودکی،ثمره ی عشق شیرین ما🥹به زودی من مادر و عشقم پدر میشویم😇هرکسی یه نی نی توی خونه داره برای ما هم دعا کنه🙏بد هیچ کسی رو نخواین ! چراغ هرکی خاموش بشه، چراغ شما پرنور تر نمیشه!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بعد چندماه رفیق منم قاطی میکنه و به خواهرشوهرش میگه داستان اینه اونم میره میگه خجالت بکش به مادرش و دعوا و داد و بیداد و مادرشوهره ام میگه این دختره به درد پسرم نمیخوره اینا باید جدا بشن من اون دختر فامیل که شاغله رو برای پسرم میخوام بگیرم !

جنگ جهانی و خواهرشوهرش دعوا با مادرش و بعد چند وقت برادرشون میاد اینارو اشتی میده ولی هنوز باهم سروسنگینن!

چشم‌ انتظارِ کودکی،ثمره ی عشق شیرین ما🥹به زودی من مادر و عشقم پدر میشویم😇هرکسی یه نی نی توی خونه داره برای ما هم دعا کنه🙏بد هیچ کسی رو نخواین ! چراغ هرکی خاموش بشه، چراغ شما پرنور تر نمیشه!
خلاصه سرتون درد نیارم که این خانم به هر بهانه ای با اینا میرفته مسافرت! توی خونه صبح میومده در اینار ...

من از قبل از عقد با شوهرم شرط خونه جدا کردم. اونم موافق بود.بعد از چند ماه که از عقدمون گذشت، پدر شوهرم فوت کرد. و دقیقا حرف همسرم این بود که مادر و خواهر کوچیکم تنهان. حرف مردم چی میشه.پدر منم فوت کرده بود و من نمیخواستم برادرام با شوهرم هم کلام بشند که یه موقع احترامی از بین نره. یه پا وایسادم تا نزدیک شش سال عقد موندم. تا سهم الارثم رو تقسیم کردیم، فروختم، خونه ساختیم و بعدش عروسی گرفتم.

اشتباه اول دوستتون اینه که زیر بار زندگی با مادر شوهر رفته. مادر شوهر هر چقدررر خوب مثل مادر شوهر من که همیشه با خانم به اضافه اسمم صدام میکنه ولی بالاخره یه جاهایی مشکلاتی هم داره. همیشه دوری و دوستی درسته.

حالا دوستتون نباید اشتباه دوم رو بکنه. با همسرش شرط کنه بچه رو خونه خودمون میاریم. بدون اینکه از مادرش بد بگه هر از گاهی همسرش رو متوجه یکی از رفتارهای مادرش بکنه. باید صبور باشه و قدم به قدم جلو بره. اگه مدام غر بزنه همسرش دلزده میشه.

به شوهرش تعریف کرده همه چیزو ولی شوهرش متاسفلنه بچه ننس و میگه چیکار کنم؟ برم بکشمش؟ مادرمه بی پناهه چیکار کنمش؟

میگه یه مسافرت حق ندارم تنها برم!شوهرمو همش میبره سمت خودش

یه خاله داره شوهرش وزه دوعالم! میگه همش با اون میشینن نقشه میکشن

میگه خیلی وقته انقدرسر این موضوعا با شوهرش بحث کرده که اصلا سرد شدن ازهم !

افسردگی گرفته و میگفت حتی فکر میکنم برامون دعا و جادو میکنن مادرشوهر و خاله اش! میگفت هروقت میاد مادرشوهرم اسپند دود میکنه بعدشش بوهای خاص میاد! اب میریزه جلوی در و به بهانه ی جارو! به زور غذا میده به خورد شوهرم

میگه از وقتی اینا شده سرد شدیم من و شوهرم

اصلا وقتایی که تایم تخمک گذاری و باروری منه مثل صگ و گربه میشیم و بعدش شوهرم میاد بعد یکی دوهفته میگه چرا اصلا اینجور شدیم !؟ من دوستت دارم و فلان !

میگه خیلی وقتام تقصیر منه دعوا میشه ولی دست خودم نیست!

اصلا موندم چی‌جوابشو بدم و بهش چی بگم!

خیلی چیزا گفت که اینا پرهامو بیشتر ریزوند

اخرشم گفت اگر اومد مشاوره و خونه رو عوض کرد که هیچ

اگر نکردمیخوام ازش جدا بشم.همش به فکر خودکشی یا جداشدن هستم

نمیدونم واقعا چی بهش بگم

توهمشه داستان دعا یا نه؟

اصلا چی‌باید بگم؟ جداشو؟ نشو؟

هنگه هنگم 

من از قبل از عقد با شوهرم شرط خونه جدا کردم. اونم موافق بود.بعد از چند ماه که از عقدمون گذشت، پدر شو ...

خیلی حرفت درسته .باید بگم دلزده اش نکنه و باهاش راه بیاد

باید بگم برو مشاوره.افسرده شده به نظرم اول باید خودشودرمان کنه

خیلی سختی کشیده

اصلا از حجم خبیث بودن ذات یک انسان باور کن خون تو رگم‌خشکید!

من برام پیش اومده تو چندسال ازدواجم شوهرم یکبارم حرف از بچه دار شدن نزد بعدا مادرشوهرم به یکی گفته ب ...

چه عفریته هایی پیدا میشن

خوشی بچت باید خوشی تو باشه ! تو مثلا مادری

راست میگن به هرکسی نمیشه مادر گفتش

دورازجون مادرا اینا فقط بچه زاییدن! مادر نشدن

خدالعنتش کنه اون دنیا جواب خدارومیخوان چجوری بدن انقدر اذیت میکنن

از خدا میترسیدن که این کارارو نمیکردن

خدا نمیفهمه این بشر به نظرم