2777
2789

سلام دوستا

امروز دوستمو دیدم و از چیزایی که تعریف کرد مغزم‌سوت کشید! چنان سر درد شدم که نگو !

گریه میکرد و میگفت و من مات و مبهوت که مگه میشه؟

اگر نمیشناختمش سالها باورم نمیشد و میگفتم داره پیازداغشو زیاد میکنه !

اصلا فکرشم نمیکردم انقدر شرایطش بد باشه یه چیزایی سربسته گفته بود ومنم خب تاجایی که میتونستم دلداریش میدادم.اصرار به باز کردن نمیکردم چون میگفتم نکنه حریم خصوصیش رو بشکنم

دوستم سه سال ونیم (نزدیک چهارساله)ازدواج کرده و طبقه بالای مادرشوهرش میشینه و امروز مثل ابر بهار گریه میکرد و از کارای مادرشوهرش و اطرافیانش میگفت که نمیزارن بچه دار بشه

به کل روحیه اشو باخته بود

واقعا نمیدونستم اصلا چی راهنماییش کنم یا دلداریش بدم!

یه مادر چقدر میتونه سلطه طلب باشه و مریض که این کارو با پسر و عروسش بکنه؟

چشم‌ انتظارِ کودکی،ثمره ی عشق شیرین ما🥹به زودی من مادر و عشقم پدر میشویم😇هرکسی یه نی نی توی خونه داره برای ما هم دعا کنه🙏بد هیچ کسی رو نخواین ! چراغ هرکی خاموش بشه، چراغ شما پرنور تر نمیشه!

بنده ی خدا اومد حال احوال من و میدونه چشم انتظار نی نی هستیم و بعدش زد زیر گریه که یکی مثل تو و یکی مثل من(خودشو میگفت)که شانس نیاوردیم از بچه و اینا

مادرشوهرش از وقتی فهمیده میخواد بچه دار بشه از هیچ کاری دریغ نمیکنه بین پسر و عروسش فاصله بندازه

چشم‌ انتظارِ کودکی،ثمره ی عشق شیرین ما🥹به زودی من مادر و عشقم پدر میشویم😇هرکسی یه نی نی توی خونه داره برای ما هم دعا کنه🙏بد هیچ کسی رو نخواین ! چراغ هرکی خاموش بشه، چراغ شما پرنور تر نمیشه!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من برام پیش اومده تو چندسال ازدواجم شوهرم یکبارم حرف از بچه دار شدن نزد بعدا مادرشوهرم به یکی گفته بود من به پسرم گفته بودم زنت دیوونس تتادل عصاب نداره اصلا بچه دار نشو و مراقب باش که یوقت یکی مثل خودش پس نندازه که اونوقت اونم باید جمع کنی!

ما هم تو یه ساختمون بودیم

ما اومده بودیم زندگي کنیم ،نگو زندگي هم همین برنامه رو داشت🗿یه دلم میگه برم...💔

حدودا طبق گفته خودش یک و سال نیم پیش به یکی از خواهرشوهراش که باهم خیلی خوبن میگه که میخوایم بچه داربشیم

این بیچاره م میره سر ذوق میگه به اون یکی خواهرش که میخوایم عمه بشیم!

گفتم همان و ادا اطوارهای مادرشوهره همان !

یعنی چی‌نمیزاره😂انگشت میزاره جلوش؟ ببخشیدا

کم از اون نداره! رسما دیوانه اس زنیکه! میگم‌گوش کن !

نزديك مادرشوهر بودن همينه، مال منم اوايل ازدواج خيلى ز ميزد اصلا دوست نداشت بچه دارشيم، الآنم اصلاً بچمو دوست نداره، فقط بچه دخترشو، در حد پرستش

راه و رسم مردن را در مجال زندگانی دنیا نیاموخته ایم. چه گرانبهاست در نظر پروردگار، مرگ پاکان؛ همچنان که چیزهای کمیاب گرانبها هستند. به شما راست میگویم، به راستی من در این جهان به امتیازی آمده ام که تا کنون به هیچ بشری داده نشده حتی به...  ،زیرا خدای ما انسان را نیافرید که در جهان او را باقی بگذارد بلکه او را آفریده است تا در بهشت بگذاردش. 🍀 jesus christ.  به نام قدرت مطلق، نيروى برتر، نيرويى كه قدرتت از شمال تا جنوب و از شرق تا غرب گسترده شده. Angel 

این خانوم مشکل از شوهرشه ، که اجازه و اختیاره شلوارشم دسته مادرشه ! یعنی چی که مادره نمیذاره ؟!!! مگ ...

ببین سلطه طلبی در حد دیکتاتوری !

میگم‌حالا ! باورم‌نمیشد !

ننهایی که از شوهراشون توجهی نمیبینن به پسراشون میچسبن ایشونم حق مالیک زندگی پسرشو به خودش میده

دقیقا !

حدودا طبق گفته خودش یک و سال نیم پیش به یکی از خواهرشوهراش که باهم خیلی خوبن میگه که میخوایم بچه دار ...

آدم همچين موضوعيو با اطرافيان در ميون ميذاره آخه؟؟؟!!! 🤐

راه و رسم مردن را در مجال زندگانی دنیا نیاموخته ایم. چه گرانبهاست در نظر پروردگار، مرگ پاکان؛ همچنان که چیزهای کمیاب گرانبها هستند. به شما راست میگویم، به راستی من در این جهان به امتیازی آمده ام که تا کنون به هیچ بشری داده نشده حتی به...  ،زیرا خدای ما انسان را نیافرید که در جهان او را باقی بگذارد بلکه او را آفریده است تا در بهشت بگذاردش. 🍀 jesus christ.  به نام قدرت مطلق، نيروى برتر، نيرويى كه قدرتت از شمال تا جنوب و از شرق تا غرب گسترده شده. Angel 

کم از اون نداره! رسما دیوانه اس زنیکه! میگم‌گوش کن !

با اینی که تو میگی حتما پیش مشاور خانواده بره وگرنه زندگیش به جهنم تبدیل میشه خدای نکرده 

سعی کنه شوهرش رو به سمت خودش بکشونه پیشش از خانواده شوهرش خوب بگه تنهایی سرويس شون کنه اصلا به اونا ربطی نداره میخوان بچه‌ دار شن یا نه مگه خرجشون با اوناست