2777
2789
عنوان

مسخره کردن بخاطر چاقی

| مشاهده متن کامل بحث + 1879 بازدید | 49 پست

من قدم کدتاهه۱۵۵ خودمم ۸۶ کیلوعم مثل توپ دیده میشم افتضاح چاقم از اولم چاق بودم ولی نه در این حد الان ورزش ‌کنم بازم میرسم به وزن ۷۵ ولی‌زانوم کمرم درد میکنه نمیتونم

انشاالله دامن همه مادرها سبز بشه
خب دهنشونو ببندن ما راحتیم

اون که هر کاری کنی حرف هست به قول معروف در دروازه رو میشه بست دهن مردم رو نمیشه بست

الانم اضافه وزن داری گلم؟ 

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره 🥰                           زود بود برای رفتنت 🖤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اون که هر کاری کنی حرف هست به قول معروف در دروازه رو میشه بست دهن مردم رو نمیشه بست الانم اضافه وزن ...

به نظر خودم که خیلی اندامم خوبه

ولی هر کی منو میبینه میگه چرا انقدر لاغری

الان لاغر کردم 

ولی خیلی حرف شنیدم

مثل فیلی

مثل خرسی

🍀با خودت قهر نکن بانو! 🍀هرروز صبح مقابل آینه به فکر زندگی که باید میداشتی و نداری،کارهایی که باید میکردی و نکردی،و روزهایی که از عمرت گذشت و به سن و سالت افزود نباش🍀یک روز هم برای خودت باش... آزاد و رها...🍀فکر کن قرار نیست هیچ مردی برایت مردی کند🍀خودت مرد خودت باش...🍀 تو هنوز هم در اعماق وجودت،آنجا که پر از دلشوره و تشویش است، آنجا که سرشار از اندوه است،هزاران آغوش پنهان کرده ای که جان می بخشد🍀زندگی از تو جریان خواهد گرفت🍀 نگاهت هنوز هم آرامش را در هر دلی می ریزد🍀هنوز هزار هزار دل،در پیچ موهای مجعدت سرگردانند🍀با خودت قهر نکن بانو!🌸تو هنوز زیباترینی🌸                                                        💞خودت را دوست بدار💞
شوهرت چی میگه مثلا

جالب اینجاست جفتشون هم چاقنا شوهرم  110کیلو بعد هی میزنه به شکمم و میگه حواست هست خیلی چاق شدی منم میگم اره هست چون هر روز داری یاداوری میکنی یا میگه مثل مامانت شدی منم میگم اره تو هم مثل مامانتی یا مامانم صد کیلو بعد همش میگه منو تو میتونیم لباسامونو به هم قرض بدیم چون تو همچاقی حالا من سایز 46 ام اون، 52

یا میگه دوستام میگن دخترتو از دور دیدیم عین هیکله خودت بود یاهم با ترحم میگه مامان جان برو رژیم بگیر من دلم به حالت میسوزه منم گفتم به خودتم یه نگاه بنداز بعد با کولی بازی میگه من 47سالمه تو هنوز سی نشدی هیکلت اینه وای به حال اینکه همسن من شی من به خاطر خودت میگم انقدر بخور تا بترکی 

من قدم کدتاهه۱۵۵ خودمم ۸۶ کیلوعم مثل توپ دیده میشم افتضاح چاقم از اولم چاق بودم ولی نه در این حد الا ...

رژیم مهمتر از ورزشه با ورزش خودتو زانوهات.  داغون نکن 

رژیم 80٪ ورزش20٪

رژیم مهمتر از ورزشه با ورزش خودتو زانوهات.  داغون نکن  رژیم 80٪ ورزش20٪

غدام خیلی کمه از یچا‌کمتر میخورم چاقی من هم ارثی هستش هم تنبلی تخمدان 

غدام خیلی کمه از یچا‌کمتر میخورم چاقی من هم ارثی هستش هم تنبلی تخمدان 

دقیقا منم جفتشو دارم 

لاغر کردن  واسه ماها یکم سختره من پارسال همین موقع ها رژیم بودم تو دو ماه و نیم  از 73 رسیدم63بدون ورزش چون بچه کوچیک داشتم نمیتونستم باشگاه برم کلا ده روز رفتم پیاده روی ایتقدر خوب شده بودما باورت نمیشه همه میگفتن چقد کم سن و خوشگل شدی تا عید خوب بودم بعد ول کردم الان باز همه میگن چقد بد شدی 

مشکل من اینه نمیتونم از تنقلات و فست فود بگذرم همین دیشب شوهرم رفته کلی خوراکی واسه مدرسه ی پسرم خریده که منم چشمم میخوره وسوسه میشم 

یه عالمه سس خریده یه عالمه سوسیس😭😭😭😭پارسال زمستون رفتم لباس سایز پایین گرفتم امسال اصلا اندازم نمیشن شوهرم میگه پول ندارم بخری میخواستی چاق نشی دوباره 

م

دقیقا منم جفتشو دارم  لاغر کردن  واسه ماها یکم سختره من پارسال همین موقع ها رژیم بودم تو ...

رفتی.پیش‌تغذیه یا خودت رژیم‌گرفتی؟باور‌کن‌میرم‌میهمونی‌کم‌میخورم‌همه‌میخندن بهم‌فکر‌میکنن‌تو خونه مثل گاو‌میخورم‌میام‌مهمونی ‌کم‌میکشم کلاس بزارم ولی انقد کم غذام انگار‌معدم‌جا نداره اصلا‌گرسنه نمیشم ولی چای‌زیاد میخورم‌و قند 

یکی دوسال ناگهانی ۳۰کیلو وزنم بالا رفت بخاطر افسردگی 

بارها شنیدم از بقیه مثلا میخواستن شوخی کنن ولی دراصل کارشون تمسخر بود و دلم میشکست

یبار با دخترخالم که لاغر بود بیرون رفتیم یه پیرمرد با حالت تمسخر گفت دوقلویید؟

چندقدم پایینتر یه پسر گفت چرا اینقدر چاقی؟

همونجا بغض گلومو گرفت و عزمم رو جزم کردم برگردم به وزن قبلیم

تو ۴ماه فقط با کالری شماری و پیاده روی نزدیک ۳۵ کیلو کم کردم و از اول هم لاغرتر شدم

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

رفتی.پیش‌تغذیه یا خودت رژیم‌گرفتی؟باور‌کن‌میرم‌میهمونی‌کم‌میخورم‌همه‌میخندن بهم‌فکر‌میکنن‌تو خونه مث ...

تو اینستا از یه مشاور یه دوره رژیم گرفتم ولی کامل رعایت نمیکردم همون کلیاتشو فقط 

خواستی ببین پیجسواستوری هاش واقعا مفیده zahratajari. deit

به نظر خودم که خیلی اندامم خوبه ولی هر کی منو میبینه میگه چرا انقدر لاغری

قد و وزنت چنده گلم؟ 

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره 🥰                           زود بود برای رفتنت 🖤