2777
2789
عنوان

شرایط مهمون داری ندارم

216 بازدید | 13 پست

بچه ۸ماهه دارم .کل وقتم رو پر می‌کنه واقعا شرایط ندارم که مهمون دعوت کنم.ولی همسرم مدام به خانواده اش میگه بیاین خونمون و برای پنجشنبه هم دعوتشون کرده و شوهرم خودش می‌بیند که من به کارهام نمی‌رسم و خسته ام ولی درک نمیکنه و حرف زدن باهاش فایده ای نداره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هرچی کوچک‌ تره اتفاقا راحتتره از روز قبلش کاراتو کن

من حتی اینجور وقتا خورشت هم از شب قبل میپزم میزارم یخچال، سالاد و اینام درست میکنم شب قبل 

میمونه فقط برنج که همون شب مهمونی میپزم 

سخت نگیر، ی شبه میگذره

استاندارد های خودت رو برای مهمونی به شدت بیار پایین 

من از اونا بودم که تا قبل بچه حتما باید چند مدل غذا و دسر و ژله و فلان می‌ذاشتم بعد بچه اکثر مهمونی های ما شده جوجه کباب اگه پلوپزت به اندازه مهمونات برنج میرسونه برنج هم بریز توی پلو پز جوجه رو هم شوهرت زحمتشو بکشه وقتی انقدر عشق مهمونه باید سطح همکاری خودشو بالا ببره

یه خیارماست هم بگو درست کنه ریحون پاک شده هم بگو بگیره چند تا پیاز هم حلقه کن تموم 

هر کسی یک نابغه است ، اما اگر یک ماهی 🐟 را از روی توانایی اش در بالا رفتن از یک درخت 🌲 قضاوت کنیم آن ماهی تمام عمرش را با این باور زندگی خواهد کرد که یک احمق است

من بچم واکسن دوماهگی زده بود زنگ زدن بیان شام فک کنم ۱۰ نفری بودیم 😑 ولی تونستم هندل کنم کلا آدم فرز و زرنگیم ولی آدم دیگه از تو نابود میشه دیگه به اندازه کافی له میشه سر بچه داری دیگه فک شبم بیدار موندم بر بچه تب نکنه قشنگ مرگ و به چشم دیدم از خستگی و خواب