2777
2789

من باکسی چند ماهه در ارتباطم به گفته خودش قصدش ازدواجه قسم و ایه میخوره تا حالاهیچ حرفی نزده بود تا امشب که من یک گیف فرستادم بعد بچه داشت موز میخورد بهم گفت منم موز میخوام بعد من گفتم برای بچه هاست موز ها خندیدم بعد گفت تو موز ....منو هم می, ,,خوری 

بنظرتون اصلا این ادم واقعا قصدش ازدواجه اولین بار بوداینجوری حرف زد خواهطا کمکم کنید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو هم‌ میگفتی باشه ولی موز و اول پوستشو میکَنَن

بعدم بلاکش میکردی:/

یه بنده خدایی میگفت دیدی قلب بعضیا از جنس سنگ میمونه ؟                                                      گفتم یعنی خیلی بیرحمن؟                                                                                                       گفت نه یعنی وقتی یکی و دوست داشته باشن اسم اون شخص تا ابد تو قلبشون حک میشه و هیچ وقت پاک نمیشه ...