2777
2789
عنوان

جواب فیبرواسکن کبد

10533 بازدید | 31 پست

چقد احتمال داره خطا داشته باشه؟گفتن سیروز کبدی ممکنه اشتباه شده باشه؟؟؟اطلاعاتی درباره سیروز کبدی دارین ممنون میشم بگید...

اینجا حرف اول و آخر و تاریخ عضویت هرکس میزنه.یچیزی مثل شناسنامه برای هویت افراد... بسیار مهمه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام لطفا درباره این آزمایش میگین به چه صورت گرفته میشه

آزمایش نیست شبیه سونوگرافی البته دقیقتر

اینجا حرف اول و آخر و تاریخ عضویت هرکس میزنه.یچیزی مثل شناسنامه برای هویت افراد... بسیار مهمه
چند سالته،سونو دادی،

مال خودم نیست بله سونو هم گفته گرید ۳.آنزیم های کبدی هم بالاست.اطلاعی دارین ازین بیماری؟

باید وزن کم کنی و به هیچ عنوان نان سفید برنج گوشت مرغ و نمک شکر نخوری و ورزش روزی یک ساعت که عرق کنی ...

مال خودم نیست کسی و دیدید با این بیماری؟

مال خودم نیست کسی و دیدید با این بیماری؟

اگه گرید ۳ باشه یعنی هنوز سیروز کبدی نشده و با رژیم و ورزش جدی میتونه از بین ببره 

سیروز کبدی آخرین مرحله س و باید برای پیوند اقدام کنه توی بیمارستان نمازی شیراز…..

توی فیبرو اسکن کبد مهم سفتی کبد هست که اگه سفت شده باشه یعنی فیبروز شده و بازم با رژیم سخت و ورزش زیاد میشه کنترل کرد.

اگه گرید ۳ باشه یعنی هنوز سیروز کبدی نشده و با رژیم و ورزش جدی میتونه از بین ببره  سیروز کبدی ...

سونو زده گرید ۳ فیبرو زده f4 یعنی سیروز.تو سونو مگه سیروز مشخص میشه؟؟؟؟

سونو زده گرید ۳ فیبرو زده f4 یعنی سیروز.تو سونو مگه سیروز مشخص میشه؟؟؟؟

اگه f4 زده یعنی سیروز وبلید پیوند شه و تا نوبت پیوند بشه فقط باید رژیم بگیره و استراحت کنه و آب کم بخوره.سیب زمینی.گوشت.مرغ.میگو.برنج.تخم مرغ.نان سفید.نمک.شکر.لبنیات.روغن به هیچ عنوان استفاده نکنه.میوه روزی یک عدد مجازی بخوره ماهی هفته ای یه بار به صورت گیرل بدون نمک و روغن.متاسفانه خیلی دیر متوجه شده و حتما برای پیوند برن بیمارستان نمازی شیراز.

چند سالشه؟برای پیوند خیلی توی نوبت میمونن

۵۳ سالشه.شما هم تجربشو دارین؟الان حالتون خوبه؟؟؟

اگه f4 زده یعنی سیروز وبلید پیوند شه و تا نوبت پیوند بشه فقط باید رژیم بگیره و استراحت کنه و آب کم ب ...

عزیزم استراحت برای چی؟؟ پیاده روی زیاد میره که لاغر کنه