2777
2789

تمام دعام شبانه روز همینه شاید باورتون نشه اینقدر از خدا خاستم دیگه روم نمیشه اخه حکمتش چیه دختر خوب تحصیل کرده خانواده دار مستقل مگه میشه دخترای لول پایین فامیل همه ازدواج کردن نمیتونم درد دل کنم با هیچکس فقط اینجا رو دارم اخه دلیلش چیه هفته ای ی خاستگار داره ولی وقتی میرن دیگه حتی پشت سرشون هم نگا نمیکنن واقعا خستم امشب خواهرم گفت اجی من دیگه امید ب ازدواج ندارم فقط دلم میخاد شاد زندگی کنم جرم خواهرم این بود نخاست با کسی دوست بشه سرشو انداخت پایین درس خوند

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

توکل کنید به خدا عزیزم سوره نور خیلی خوبه

خونه ی ما دورِ دوره ، پشت کوه‌های صبوره پشت دَشتای طلایی پشت صحراهای خالی خونه ی ماست اونورِ آب  اونورِ موجهای بی تاب پشت جنگلای سروه توی رویاست،توی یه خواب،پشت اقیانوسِ آبی پشت باغای گلابی اونور باغای انگور پشت کندوهای زنبور خونه ما پشت ابرهاست اونور دلتنگیِ ماست تهِ جاده های خیسه پشت بارون پشت دریاست💖💖💖💖💖💖💖بودنت هنوز مثل بارونه تازه و خنک و ناز و آرومه حتی الان از پشت این دیوار که ساختن تا دوستت نداشته باشم اَتل و متل بهار بیرونه مرغابی تو باغش میخونه باغ من سرده همه ی گلاش پژمرده دونه دونه بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه دلم تنگه پرتقال من گلپر سبزه قلب زار من منو ببخش از برای تو هرچی که بخوای میارم اَتل و متل نازنین دل زندگی خوب و مهربونه عطر و بوش همین غم و شادیه کوچیک و بزرگمونه.💖

خب حالا ازدواج نکنه چیه اینایی ک کردن چ گلی زدن ب سرشون من هم درس خوندم پزشکی قبول شدم هم دوست پسر ...

خب عزیزم نیازایی بالاخره انسان داره هم ازنظر عاطفی هم ازنظر جنسی ایشونم حتما اهل دوست پسر واینا نیست یاشاید فرهنگ خانوادشون نباشه دوست داره ازدواج کنه

تاریخ رامردان پرهیاهومینویسندوبدون اینکه بدانند،قهرمان داستان هایشان زاده چه کسانی بوده اند👸

خب خواهرت تا زمانیکه سربه زیره شانسی برای ازدواج نداره

خب اصلا اهل دوستی اینا نیست وگرنه خیلی ب خودش و تیپش میرسه کلی دوست اجتماعی داره خیلیم دختر سرزنده ای