2777
2789

ما امروز رفتیم  بیرون ماشین کنار خیابون پارک کردیم اومدیم دیدیم یه کاغذ زیر برف پاک کن گذاشتن که اول فکر کردیم جریمه شدیم بعد دیدیم نوشته اخطار  نوشته بودن به علت تردد وورود مداوم شما به آرایشگاه زنانه به شما برای اخرین بار اخطار میدهیم در صورت تکرار باشما برخورد جدی خواهیم کرد بعدم شماره پلاکمونو نوشته بودن تا حالا برای شما هم پیش اومده یعنی محض خنده بوده یا چی اونورا هم دوربین مداربسته نبود

😂😂😂😂😂

20 سالــگیم بدتــــریـن ســال عمــرم بــود 🙂💔.    ولی (عشــق) هنــــوز وجود داره این (نسل ماست) که وجــــودش رو نــدارع...💔❤️‍🩹🫂       اللهم صل علی محمد و آل محمد❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

والا پرام ریخت رسما تهدیدمون کرده بودن بابت کار نکرده

برای شوهرت گذاشتن ؟

20 سالــگیم بدتــــریـن ســال عمــرم بــود 🙂💔.    ولی (عشــق) هنــــوز وجود داره این (نسل ماست) که وجــــودش رو نــدارع...💔❤️‍🩹🫂       اللهم صل علی محمد و آل محمد❤️

پشتش مینوشتی گوه نخور براش رو درخت منگنه میکردی و شوخی رو کامل میکردی 

🤣🤣👏👏👏

همه زندگیم دخترم ❤❤❤وقتی بارون بباره  دیگه نمیخواهم با چتر زیر بارون راه برم غم عالم میاد توی قلبمممم دیگه بعد بارون زیبا نیست کی میتونه زیبایی بارون ببینه؟؟؟ همه رنگ هاااا شسته شده ......

مردم چه بیکارن که چی بشه بدبختی خنده دارم نبود

یه روزایی دیدم که هیشکی توخوابشم ندید 😔😔نخند به روز  روزگارمن اشک منو هیشکی ندید 🥲🥲قشنگ نبود خاطره هام  حتی یه بار هم  دلم واسه گذشته هام  پر نکشید🥺🥺امشب که لایکم میکنی🙏🏻 امضام خوندی ودرکم میکنی♥ میخوام خدا برات بخواد هرچی میخواستی ونشد هرچی صلاحت بودو قسمتت نشد🌹🌹 
نمیدونم که زیر برف پاکن گذاشته بودن

نمیدونم شاید شوهرت میره 😂😂😂

عزیزم شوخی‌ میکنم حتما اونام شوخی‌ کردن