2777
2789
عنوان

نامزدم بهم پول نمیده

| مشاهده متن کامل بحث + 1609 بازدید | 29 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ماهم عادت داریم که تا زمانی ک دختر نامزده خرجش بعهدیه خودشه (پدر مادر)شوهر خودمم شاید هر بار بیرون رفتم یه چیزی بخره ولی اصلا نمیپوشیدم تا خونه خودمون برم اینم عادته ماهاس🕶️😶

خدایا برسد هر که در دل چ آرزو دارد...آمین  

باید بگی عزیزم

بگی فلان قدر بزن ب حسابم

میخوام بهت بگم....همینکه تو قوی هستی کافیه تا ب هر چی ک تو دلتِ برسی... آرزوها مقدسن اونارو خدا تو دل شما گذاشته ازشون سرسری نگذرید.... "قسم ب لحظه ای ک زجر میکشی و با درد میخندی، خدا میبینه و تو رو ب خواستت میرسونه...."
تقصیر خودته از اول اینجوری داری عادتش میدی .یه بار بیرونی زنگ بزن بگو پول کم اوردم روم نمیشه به بابا ...

مرسی❤️ میدونم دیگ بلد نیست بگه 😂 چون میدونم همین ک بگم درجا میزنن پولو ولی خب خجالت میکشم دیگ

خلاصه میاد سر میزنه دیگه ، نمیزنه ؟ اهل بیرون بردن و هدیه دادن و این چیزا هست ؟

اره بابا عاشق اینه که باهم بریم بیرون و بستنی و این چیزا بخریم ولی فقط تنها مشکلی ک دارم همین پول ندادنشه

اره بابا عاشق اینه که باهم بریم بیرون و بستنی و این چیزا بخریم ولی فقط تنها مشکلی ک دارم همین پول ند ...

خبباهاش مطرح کن حتما ، نذار گنگ بمونه که بعدا تبدیل به گره بشه

دوست خوبم لطفا درخواست دوستی ندهید متشکرم 
مرسی❤️ میدونم دیگ بلد نیست بگه 😂 چون میدونم همین ک بگم درجا میزنن پولو ولی خب خجالت میکشم دیگ

اصلا خجالت نکش .همسرت هستن و در قبال شما وظیفه دارن .اگه حتی احتیاج نداشته باشی بگیر و فقط تشکر کن .اگه بگی نمیخوای سر زندگیت هم بری ،باز احساس وظیفه نمیکنه و اون موقع باید هر سری دعوا کنی تا پول بده 

اره من خجالت میکشیدم میگفتم نکنه با خودش بگه این دختره پولکیه چقد اون دوبار گفتم نه دیگ عادت کرد😂

خب عزیزم بهش رک وپوست کنده بگو 

پول نیاز داری 

یا بگو من توی خونه ی بابام بودم ماهانه به فرض ماهی 3ملیون میداد توهم باید دیگه ماهانه یه پول تو جیبی بدی 

غیر مستقیم بگو 

🔵درخواست دوستی آقایون 🔵 = رد  .   ★🌙  .  •  °      •      ‌. ★🌙   •     ★    .   .    ★     •   .   ★     .   •   °    ★    .  ★    °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙  .   ★   .   .   •    ★  .  
یک مقدارم سنش کمه مامانشم ک عمرا اگه بهش بگه به نامزدت پول بزن

چند سالشه ؟ما ۱۰ سال پیش وقتی ازدواج کردیم همسرم ۲۳ سالش بود ، شاغل هم نبود درس میخوند ولی از همون روز اول که منو برد رسوند به سرویس دانشگاه بهم یه تراول داد گفت همراهت باشه منم نه نگفتم با اینکه پول داشتم ولی گفتم ممنون از حمایتت اونم کلی قند تو دلش اب شد😅😅😅

چند سالشه ؟ما ۱۰ سال پیش وقتی ازدواج کردیم همسرم ۲۳ سالش بود ، شاغل هم نبود درس میخوند ولی از همون ر ...

۲۰ سالشه

آها چقد خوووب

نه بابا من بخوام درجا میده ها پولو ولی خجالت میکشم دوست داشتم خودش بگه پول بزنم برات

۲۰ سالشه آها چقد خوووب نه بابا من بخوام درجا میده ها پولو ولی خجالت میکشم دوست داشتم خودش بگه پول ...

عزیزم اشکال نداره کم کم تو لفافه بیان کن قلقش میاد دستت