2777
2789

دخترم میره سوم اما تمرکز نداره زیاد اما هوش بالایی داره بچه های شما دارو میخورن؟دخترم قرص رسپریدون میخوره شربت فلوکستین هم می‌خورد شوهرم کم کم قطعش کرد از عیدتا حالا نمیخوره بنظرتون ببرم دکتر؟

واسه سلامتی آقامون امام زمان صلوات

سر خود نده بهش خیلی عواقب بدی داره ببر روانشناس کودک خودشون با بازی بهشون یاد میدن تمرکز کنه تا حد ممکن اگر با بازی نشد خود دکتر پارون و قرص میده 

تازه ثبت نام نکردم رمز کاربری اکانت قبلیمو یادم رفته بود مجبور شدم جدید بزنم😭تیکر بارداری نیست خدا بخاد تیکر جواب ویزامه برای مهاجرت توبی که داری اینو میخونی میشه یه صلوات به خاطر اینکه زندگی روی خوش بهم نشون بده بفرستی ؟❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سر خود نده بهش خیلی عواقب بدی داره ببر روانشناس کودک خودشون با بازی بهشون یاد میدن تمرکز کنه تا حد م ...

هزینه روانشناس خیلی بالاس پول نداریم

واسه سلامتی آقامون امام زمان صلوات
هزینه روانشناس خیلی بالاس پول نداریم

به هیچ وجه خودت سر خود دارو نده ممکنه حتی باعث اوردوز بشه 

انرژیشو تخلیه کن تو روز خیلی ببرش پیاده روی خیلی بازی کنه اگر شرایط داری کلاس ژیمناستیک بنویس انرژیش ک تخلیه بشه تمرکزش بیشتر میشه ولی این اشتباهو نکن بچه رو نابود می‌کنی

تازه ثبت نام نکردم رمز کاربری اکانت قبلیمو یادم رفته بود مجبور شدم جدید بزنم😭تیکر بارداری نیست خدا بخاد تیکر جواب ویزامه برای مهاجرت توبی که داری اینو میخونی میشه یه صلوات به خاطر اینکه زندگی روی خوش بهم نشون بده بفرستی ؟❤️