2777
2789

ب معلمش پیام دادم گفتم وضعیت درسی پسرم چطوره

گفت تو نوشتن تکالیفش سر کلاس تنبلی میکنه

و درس گوش نمیده اصلا😭🙁

خیلی استرس گرفتم 

اخه چرا ب درس علاقه نداره ؟؟

چرا تا من نگم کتاب باز نمیکنه و تکلیف انجام نمیده؟؟؟؟

بنظرتون جیکار کنم خیلی استرس گرفتم ک نکنه تنبل بشه😭

غرور رو از #خُدایے یاد گرفتم کہ ھنوز #شِیطان رو نبخشیدھ•••!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب شاید به درس علاقه نداره. 

کشف کن ببین تو چی مهارت و استعداد داره. 

البته حتما درسشو بخونه، اما مجبورش نکن، پسربچه ها هم بعضیاشون شیطونن حوصله درس ندارن. 

دخترم😍عشق همیشگی من💕تو بزرگ‌ترین بهانه‌ی زندگی من و بابا هستی😍😍 ۱۸ اذر ۱۴۰۲❤ 
منم کلاس دومی دارم معلمش خیلی بی روحه اصلا با بچه  مچ نمیشه... راستی مدرسه دولتی هستی چ هزینه ه ...

مدرسش دولتیه 

هیچی فعلا نخاستن

معلمشون بد نیس ولی عالی هم نیس

بچه شما چطوریه تو درس و کلاس و اینا

😂😂 نگران نباشین منم یکی اینطوری دارم 

جالبه پارسال ممتاز کلاس بود امسال به زور تکلیف مینویسه

همیشه توی آسمون، از یه ارتفاعی به بعد،ابری وجود ندارد، پس اگه آسمون دلت ابری شد،با ابرا نجنگ! فقط کمی اوج بگیر.
ای خواهر ۷۰درصد بچه ها همینن غصه نخور  منم دوتا دارم از ظهر تا الان باید کتاب رو باز نکردن&nbs ...

سال اول تو کارنامش دوتا قابل قبول داشت

با اینکه ای کیوش۱۰۱ هست و خیلی باهوشه

خب شاید به درس علاقه نداره.  کشف کن ببین تو چی مهارت و استعداد داره.  البته حتما درسشو ب ...

عااااشق چیزای ذهنی و سخت و الکتریکیه

ولی خب باباش میگه باید عالی باشه بچمون

من هر وی از جون مایه میزارم‌ املا باهاش کار میکنم اصلا تمرکز نداره اصصصصلاااا .از هر کلمه گفتم دو‌ خط نوشته ولی انگار ن انگار دوباره املا میگم همونی که اول اشتباه نوشته رو‌دوباره مینویسه اصلا انگار من قبلا اینو باهاش کار نکردم .خطش بده سعی میکنه خوش خط بنویسه برای همین خیلی کنده و فس فس میکنه قشنگ چند کیلو کم میکنم.اون روز از معلم پرسیدم چطوره گفت اصلا تکالیف پای تخته رو تو دفتر نمینویسه باید هی بهش تذکر بدم.یک روز کامل برای حرف معلمش سر درد شدم.امروز تو کلاس حرف میزده بردنش دفتر😩چی فکر میکردم چی شد 

مدرسش دولتیه  هیچی فعلا نخاستن معلمشون بد نیس ولی عالی هم نیس بچه شما چطوریه تو درس و کلاس و ...

دختر منم تو پایه اول ضعیف بود همش تقصیر معلمش بود امسال از شانس باز همون معلم شد امسال خودم خیلی سخت باهاش کار میکنم تا پیشرفت کنه تا یه تکلیف رو بنویسه ساعت ها طول میکشه هی باید تاکید کنم والا خودمم درمونده شدم اموزش خیلی ضعیفه تو مدرسه