درود
من برای یک کاری آمده بودم نی نی سایت که اتفاقی تاپیک شما رو دیدم
از نظر من باید کتاب های خوب داشته باشید و تا می توانید درس بخوانید ، کلاس خصوصی و دی وی دی و معلم خوب و ... مزخرفی بیش نیست. حتی آزمون هم آن چنان تاثیر نداره ، کتابهای خوب بگیری که من الان برات میگم که چه کتابهایی خوبه ، اگه رشته ات ریاضی هست : حسابان و ریاضی پایه : میکرو طلایی + آیکیو ، هندسه : جامع میکرو طبقه بندی گاج + آی کیو ، آمار و احتمال و گسسته : خیلی سبز + ای کیو ، البته به جای منابع اول اگه خیلی اهل مطالعه هستی میتونی از آموزش شگفت انگیز استفاده کنی ، اگه خیلی وقت داری بعد از این منابع از موج آزمون نشر الگو استفاده کن ، فیزیک : آموزش شگفت انگیز + پایه و دوازدهم نشر الگو ، شیمی : خیلی سبز یا مبتکران + موج آزمون نشر الگو ، رشته تجربی : فیزیک و شیمی که گفتم ، زیست شناسی : درسنامه فاگو سال به سال + بانک تست میکرو+ بانک تست آی کیو ، زمین شناسی : میکرو گاج ، ریاضیات تجربی : جامع خیلی سبز یا آموزش شگفت انگیز + بانک تست آی کیو ، رشته انسانی : ریاضی : جامع مهرماه + ادبیات اختصاصی : جامع مهروماه + آی کیو ، جامعه شناسی و روان شناسی : مهروماه و آی کیو ، عربی : جامع میکرو گاج و نردبام خیلی سبز ، تاریخ و جغرافیا : جامع مهروماه و آی کیو ، فلسفه و منطق : جامع خیلی سبز و بانک تست میکرو ، اقتصاد : مهروماه ، منابع عمومی : فارسی : دستور نهایی نشر دریافت و مهروماه ، عربی درسنامه مهروماه و بانک نهایی ، انگلیسی ماجرا خیلی سبز و دینی ماجرا