2777
2789

بنظرتون برا قبولی کنکور چیا لازمه چیا اضافه س؟ باید زیاد پول خرج کنی تا قبول بشی؟  ممنون میشم جواب بديد 

اندوه عمیق تر و خدا به ما نزدیک تر است🪽🩵عاشق شوید، نه بخاطر بوسه و هم آغوشی، عاشق شوید بخاطر تمرکز روی یک نفر، وفاداری لذت دارد.🌱🩷 [پیشنهاد میکنم تاپیک آموزش مدیتیشن، عادت های اتمی، پاکسازی هواپونوپونو و قطع پیوند رو که نوشتم رو بخونی🍀]

نا امید نشو

استمرار داشته باش هر روز بخون حتی کم

تست زیاد بزن

اگه میتونی مشاور بگیر و آزمون هم ثبت نام کن

مرا بسود و فرو ریخت هرچه دندان بود،نبود دندان لا بل چراغ تابان بود

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به نظر من خرج زیاد که اصلاا نکن حالا تلاشتو بکن ولی از خودت اصلا نزن 

توی این مملکت با درس خوندن متاسفانه ادم به جایی نمیرسه ولی خب این راهیه که همه طی کردن توام اگه هدف داری خوب بخون تلاش خوده ادم از همه چیز مهم تره 

نا امید نشو استمرار داشته باش هر روز بخون حتی کم تست زیاد بزن اگه میتونی مشاور بگیر و آزمون هم ثب ...

ممنون ❤️‍

بنظرتون کدوم آزمونا؟

اندوه عمیق تر و خدا به ما نزدیک تر است🪽🩵عاشق شوید، نه بخاطر بوسه و هم آغوشی، عاشق شوید بخاطر تمرکز روی یک نفر، وفاداری لذت دارد.🌱🩷 [پیشنهاد میکنم تاپیک آموزش مدیتیشن، عادت های اتمی، پاکسازی هواپونوپونو و قطع پیوند رو که نوشتم رو بخونی🍀]

اگر میتونید و توان اقتصادی دارید شرکت کنید و تا انتها برین به جایی برسونید که کاره ای بشوید اگر قراره لیسانس یا فوق لیسانس  رها کنید لطفا اذیت نکنید خانواده و خودتونا این است نصیحت، و اما  خودم برا دامه اطراف زندگیم پذیرفته نشدم ماندم براسال بعد عاشق شدم ازدواج کردم

با لبخند باشید😊😊😊

لطفا بیایین واقعا به نظراتتون احتیاج دارم❤️‍

لطفا بیایین واقعا به نظراتتون احتیاج دارم❤️‍

درود 

من برای یک کاری آمده بودم نی نی سایت که اتفاقی تاپیک  شما رو دیدم 

از نظر من باید کتاب های خوب داشته باشید و تا می توانید درس بخوانید ، کلاس خصوصی و دی وی دی و معلم خوب و ... مزخرفی بیش نیست. حتی آزمون هم آن چنان تاثیر نداره ، کتابهای خوب بگیری که من الان برات میگم که  چه کتابهایی خوبه ، اگه رشته ات ریاضی هست : حسابان و ریاضی پایه :  میکرو طلایی + آی‌کیو ، هندسه : جامع میکرو طبقه بندی گاج + آی کیو ، آمار و احتمال و گسسته : خیلی سبز + ای کیو ، البته به جای منابع اول اگه خیلی اهل مطالعه هستی میتونی از آموزش شگفت انگیز استفاده کنی ، اگه خیلی وقت داری بعد از این منابع از موج‌ آزمون  نشر الگو استفاده کن ، فیزیک : آموزش شگفت انگیز + پایه و دوازدهم نشر الگو ، شیمی : خیلی سبز  یا مبتکران + موج آزمون نشر الگو ، رشته تجربی : فیزیک و شیمی که گفتم ، زیست شناسی : درسنامه فاگو سال به سال + بانک تست میکرو+ بانک تست آی کیو ، زمین شناسی : میکرو گاج ، ریاضیات تجربی : جامع خیلی سبز یا آموزش شگفت انگیز + بانک تست آی کیو ، رشته انسانی : ریاضی : جامع مهرماه + ادبیات اختصاصی : جامع مهروماه + آی کیو ، جامعه شناسی و روان شناسی : مهروماه و آی کیو ، عربی : جامع میکرو گاج و نردبام خیلی سبز ، تاریخ و جغرافیا : جامع مهروماه و آی کیو ، فلسفه و منطق : جامع خیلی سبز و بانک تست میکرو ، اقتصاد : مهروماه ، منابع عمومی : فارسی : دستور نهایی نشر دریافت و مهروماه ، عربی درسنامه مهروماه و بانک نهایی ، انگلیسی ماجرا خیلی سبز و دینی ماجرا 

منابعی که معرفی کردم درسنامه های عمیقی داره و با مطالعه دقیق این منابع به درک و فهم بالایی می‌رسی ، در ضمن درس رو برای لذت بخون ، مثلاً در گوگل سرچ کن فایده ریاضیات تا وقتی ریاضی می‌خونی هدف اصلیت کسب علم باشه اینجوری بهتر یاد میگیری ، این بندو بساط نداشتن انگیزه و دیر شروع کردن و ... رو جمع کنید  ، من خودم بسیار دوست دارم درس بخونم ، ولی به زور منو فرستادند رشته ای که دوست نداشتم بخونمش ، یک سال هم منو به زور پشت کنکور  انسانی نگه داشتند و ۱۸ سالگی ام بر باد رفت  الان هم حتی پول ندارم واسه کنکور ریاضی بخونم ، اصلا باید دو سال جهشی می‌خوندم و ۱۶ سالگی می رفتم دانشگاه ، بسیاری از معلم ها و مدیر ها هم بدجنس و فقط فکر خودشون هستند ، مشخص نیست خدا کجاست 

درود  من برای یک کاری آمده بودم نی نی سایت که اتفاقی تاپیک  شما رو دیدم  از نظر من ...

خیلی خیلی سپاسگزارم ❤️🌹

واقعا ممنونم از لطفتون و زمانی که گذاشتین بری این تاپیک 🌹

خیلی خوب گفتین

آره من خودم تجربیم واقعا خيلي کمک کننده هستن این چیزایی که گفتید