2777
2789

چرا 

باس بیخیال ثبت نام شی 

حالا رشتت چ بود؟ 

ب نظر من برو با این اوضاع بمونی پشت بدبختیه هر سال شرایط سخت تر میشه

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

محرومیت و پیگیری کن قضیشو

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّد و عَجِّل فَرَجَهُم برای سلامتی و حال خوب پدر و مادرم یک صلوات مهمونم کنید منم حتما لایکم کنید برای شما میفرستم ممنون از انرژی خوبتون  

من میتونم روزانه ثبت نام کنم بعد نتیجه ذخیره آزاد اومد اونجا برم؟

اره میشه 

البته حواسم نبود محدودیت دولتی هم برداشته شده ینی قبول شی سال بعد میتونی کنکور بدی بپرس شاید شامل ثبت نامم بشه

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

اگه ثبت نام کنب اونوقت چجوری میخای سال بعد ثبت نام کنی...و ابنکه فقط ۲ بار میتونی انصراف بدی از رشته

نمیشه ثبت نام کنم و نرم سر کلاس و سال بعد اگ خوب شد رتبم انصراف بدم؟

فقط ۱ بار انصراف میدم

فیزیک قبول شدم حالا امسال سال اولمه میمونم شاید یچیز بهتر اوردم 

خب اگه بخون هستی واقعا در خودت میبینی ارزش داره