2777
2789

سلاااااامممممم 🖐️😍

اگر بین این سه غذا ساز قرار باشه انتخاب کنید کدومو انتخاب میکنید 

لطفا دلیلتونو هم برام بنویسید 

و اگر غذاساز خوبی دارین مارک و مدلشو بهم بگین 

ممنون🤞

تعداد رای : 11
نظرسنجی
مولینکس
0
0%
فیلیپس
7
63%
بوش
4
36%

من مولینکس دارن راضیم ازش البته برای من چند کاره بود آب‌میوه گیری هم داره ولی اصلا خوب نیست رفتم ابمیوه گیری تک بروان خریدم ولی بقیه کاراش عالیه

مامانم هم داره 18 ساله داره کار میکنه 

اون مدل‌های دیگه رو نداشتم که بتونم مقایسه کنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من گوشت کوب برقی براوون مدل غذاساز خریدم خیلی خوبه استفاده ازش بهتر از غذاسازه چون سبکه و قطعاتش کمتره و دم دسته

سه تا تیغه رنده هم داره

خدایا هرچی خیر و صلاحمونه برامون رقم بزن.
من گوشت کوب برقی براوون مدل غذاساز خریدم خیلی خوبه استفاده ازش بهتر از غذاسازه چون سبکه و قطعاتش کمت ...

گوشتکوب خریدم خیلی از برقی ها رو جدا خریدم ولی الان می‌خوام غذاساز هم بخرم ولی زیاد اطلاعات در موردش ندارم که چه برندی خوبه 

گوشتکوب خریدم خیلی از برقی ها رو جدا خریدم ولی الان می‌خوام غذاساز هم بخرم ولی زیاد اطلاعات در موردش ...

به نظرم کارت با گوشتکوب برقی اگه خرد کن هم داره راه میفته، والا من از هرکی پرسیدم غذاسازو زیاد استفاده نکرده

به نظرم کارت با گوشتکوب برقی اگه خرد کن هم داره راه میفته، والا من از هرکی پرسیدم غذاسازو زیاد استفا ...

خردکن هم رو مخلوط کنم داره ولی کوچیکه هم خردکن کاخلر خریدم ولی خب برا مثلاً چرخ گوشت و رنده و ... میخواستم غذاساز بخرم و حس میکنم شاید این خرد کنی که خریدم عالی نباشه 

خردکن هم رو مخلوط کنم داره ولی کوچیکه هم خردکن کاخلر خریدم ولی خب برا مثلاً چرخ گوشت و رنده و ... می ...

اوه پس حسابی خرید کردی مبارکت باشه

کاخلر هم برند خوبیه،

درکل من همیشه دنبال بهینه ترین وسایلم، دوست ندارم دورم شلوغ باشه

اوه پس حسابی خرید کردی مبارکت باشه کاخلر هم برند خوبیه، درکل من همیشه دنبال بهینه ترین وسایلم، دوس ...

منم مثل شمام ولی متاسفانه ما اصفهانیم و رسم مضخرفی برا جهیزیه هست که از شیر مرغ تا جون آدمیزاد باید باشه 😶 هرچی هم دارم مخالفت میکنم که اشتباهه و نمی‌خوام پدر مادرم راضی نمیشن 

منم مثل شمام ولی متاسفانه ما اصفهانیم و رسم مضخرفی برا جهیزیه هست که از شیر مرغ تا جون آدمیزاد باید ...

عه منم اصفهانیم، خرید جهزیه با خودم بود مختصر و مفید خرید کردم و رسم جهازچیدن و جهاز دیدن برگزار نکردم

خودمو شوهرم خرد خرد جهازیو بردیم خونه و چیدیم 

عه منم اصفهانیم، خرید جهزیه با خودم بود مختصر و مفید خرید کردم و رسم جهازچیدن و جهاز دیدن برگزار نکر ...

منم هرچی میگم کم میگن نه 

البته مادرشوهر من تا الان چند بار غیر مستقیم گفته برا دخترم چی خریدم و چه مارکی و...