خانم_دکتر_یزدی مدیر استارتر عضویت: 1400/12/15 تعداد پست: 405 عنوان تاثیر معدل 132 بازدید | 9 پست یه سوال؟!تاثیر معدل چطوریه دقیقا؟نمرات طول سال هم مهمه یا فقط امتحان نهایی؟امتحان نهایی چون سراسریه فقط مهمه؟میشه راهنماییم کنید🙏 و خدایی که به شدت کافیست دنیا محل بازگشت کارهایت است حواست باشد چه میکنی 1402/07/15 | 20:06 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
baharbyu عضویت: 1402/07/11 تعداد پست: 1156 فقط و فقط برگه نهاییی همه ۵۰ درصد تاثیر قطعی داره خود را بطلب هر انچه خواهی که تویی 🌻
۱۳۶۷esi عضویت: 1402/05/20 تعداد پست: 1310 فقط نهایی مهمه بس بزرگ شدم ولی اخرش نفهمیدم این بچه هایی همیشه تو سرمون میزدن به کجا رسیدن اخرش؟🌝
خانم_دکتر_یزدی مدیر استارتر عضویت: 1400/12/15 تعداد پست: 405 امتحان نهایی فقط ۵۰ درصد یعنی پس کوییز و پرسش و ... های کلاسی مهم نیست؟ممنونم🙏 و خدایی که به شدت کافیست دنیا محل بازگشت کارهایت است حواست باشد چه میکنی
koochick عضویت: 1399/12/10 تعداد پست: 3060 فقط امتخان نهایی مهمه عزیزمچون مستمر ممکنه الکی نمره بگیرنولی موقع انتخاب رشته کنکور هردو تا معدل کل و نهایی رو میخواد تاثیر فقط نهایی داره ❤️"𝓗𝓸𝓹𝓮 𝓲𝓼 𝓽𝓱𝓮 𝓼𝓽𝓻𝓸𝓷𝓰𝓮𝓼𝓽 𝓯𝓸𝓻𝓬𝓮"❤️
خانم_دکتر_یزدی مدیر استارتر عضویت: 1400/12/15 تعداد پست: 405 فقط امتخان نهایی مهمه عزیزم چون مستمر ممکنه الکی نمره بگیرن ولی موقع انتخاب رشته کنکور هردو تا معد ... ببخشید متوجه نشدم انتخاب رشته کنکور مگه ۵۰ ، ۵۰ نیست اون ۵۰ درصد مگه فقط نمیگن نهایی؟ و خدایی که به شدت کافیست دنیا محل بازگشت کارهایت است حواست باشد چه میکنی
koochick عضویت: 1399/12/10 تعداد پست: 3060 ببخشید متوجه نشدم انتخاب رشته کنکور مگه ۵۰ ، ۵۰ نیست اون ۵۰ درصد مگه فقط نمیگن نهایی؟ منم همینو گفتم عزیزمولی داخل سایت دوتا فیلد میاره که پر کنی هم نهایی رو میخواد هم کلاحتمالا معدل کل واسه یسری دانشگاه های خاصه ❤️"𝓗𝓸𝓹𝓮 𝓲𝓼 𝓽𝓱𝓮 𝓼𝓽𝓻𝓸𝓷𝓰𝓮𝓼𝓽 𝓯𝓸𝓻𝓬𝓮"❤️
خانم_دکتر_یزدی مدیر استارتر عضویت: 1400/12/15 تعداد پست: 405 منم همینو گفتم عزیزم ولی داخل سایت دوتا فیلد میاره که پر کنی هم نهایی رو میخواد هم کل احتمالا معدل ... آهانممنون🙏 و خدایی که به شدت کافیست دنیا محل بازگشت کارهایت است حواست باشد چه میکنی
نیکی۱۴۰۲ عضویت: 1402/05/31 تعداد پست: 695 یعنی پس کوییز و پرسش و ... های کلاسی مهم نیست؟ ممنونم🙏 نه عزیزم