2777
2789
عنوان

من چیکار کنم از دست مادرشوهرم

321 بازدید | 23 پست

مادرشوهرم دور از چشم شوهرم خیلی داره اذیتم می‌کنه ، شوهرم چند مدت برا کاری رفته یه شهر دیگه ، ینی این زن تو این مدت یه رفتارهایی با من کرده که باور میکنین خودمم علتشو نمیدونم؟ ، به شوهرمم نمیتونم بگم چون حرفمو باور نمیکنه و بدتر دلم میشکنه 😢 تو رو خدا بگید چی کار کنم ؟ اعصابم خورده و قلبم شکسته

همه چی درست میشه

مثلاچیکارمیکنه؟

گاهی بایدنبخشید کسی راکه بارهااورابخشیدی ونفهمید...گاهی نبایدصبرکرد...بایدرهاکردورفت تابدانندکه اگر ماندی رفتن رابلدبوده ای...گاهی برسرکارهایی که برای دیگران انجام می دهی بایدمنت گذاشت...تاآن راکم اهمیت ندانند...گاهی بایدبدبودبرای کسی که فرق خوب بودنت رانمیداند...وگاهی بایدبه آدمهاازدست دادن رامتذکرشد!آدمهاهمیشه نمی مانند...یکجادررا بازمیکنند...وبرای همیشه می روند...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا انقد قوم شوهر عفریته اخهههههخخ

چون مادرا نمیتونن هضم کنن پسرشون یه غریبه رو بیشتر از اونا(ظاهرا)دوسداشته باشه و براش مهم باشه

وارد منطقه حسادت میشن و لج میکنن

واسه همین مشکل همیشه با مادرشوهراس

چون مادرا نمیتونن هضم کنن پسرشون یه غریبه رو بیشتر از اونا(ظاهرا)دوسداشته باشه و براش مهم باشه وارد ...

😤☹️

استعدادم‌ خندیدن در زمان‌و‌مکانه نامناسبه🦦:).                    یه مامان ده هشتادی🫂:)
توام براش جبران کن عین خودش فداکاری و محبت بیش از حد ممنوع اگه فک میکنی ادمیه ک خوبی رو نمیفهمه لط ...

به خدا دیگه اعصابشو ندارم ، ینی از خدا نمیترسه؟

همه چی درست میشه

من خواهرشوهرم بهم همش میگفت داداشای من کار کنه شما بخورید منو جاریمو میگفت بعد شوهرمو میدید خودشو خوبه نشون میداد من عقلم نمیرسید ۲۰ سالم بود ۷ سال پیش یبار ب شوهرم گفتم من دیگ ب مامانم بگم گاهی برام خوراک بیارع خسته شدم از منت گفت چرا گفتم خواهرت همش اینجوری میگ گفت غلط کردع ب اون چه پس براچی شوهر کردی گفت بهش میگم شوهر توام پسر مردمه پس چرا اون کار میکنه تو میخوری 

✴ فی الواقع خداونـد اِندِ مـرامـ و مـعرفتــ اسـتــ🖇
عزیزم برا همه عفریته نیستن ، اونی که از خدا بترسه وقتی قدرت داره به کسی ظلم نمیکنه

اره والا با فک فامیلای خودش مث ملکه برخورد میکنه

استعدادم‌ خندیدن در زمان‌و‌مکانه نامناسبه🦦:).                    یه مامان ده هشتادی🫂:)
به خدا دیگه اعصابشو ندارم ، ینی از خدا نمیترسه؟

خیلیا نمیترسن!ببین من هنوزم بعد سه سال و خورده ای هر روزم جهنمه از دستشون…دیگه نمیدونم از چه دری واردد شم ک جواب بگیرم چه رفتاری بکنم تا داستان نشه…همیشه ام با دل شکسته و گریه ب خدا میگم سپردمشون ب خودت اگه وجود داری خودت حکم کن براشون

انقدرم منتظر میمونم تا خدا ناامیدم نکنه

مثلا زنگ زده بود امار شوهرمو از من بگیره ، به قدری باهام بد صحبت کرد که اصلا خودم مونده بودم مگه من ...

همون بهتر که دوس پسرسابق موند

گاهی بایدنبخشید کسی راکه بارهااورابخشیدی ونفهمید...گاهی نبایدصبرکرد...بایدرهاکردورفت تابدانندکه اگر ماندی رفتن رابلدبوده ای...گاهی برسرکارهایی که برای دیگران انجام می دهی بایدمنت گذاشت...تاآن راکم اهمیت ندانند...گاهی بایدبدبودبرای کسی که فرق خوب بودنت رانمیداند...وگاهی بایدبه آدمهاازدست دادن رامتذکرشد!آدمهاهمیشه نمی مانند...یکجادررا بازمیکنند...وبرای همیشه می روند...