2777
2789

بچه ها مراحل طلاق توافقی اینجوری که اول باید بریم سامانه تصمیم ثبت نام کنیم بعد بریم مشاوره اونجا گواهش عدم سازش بدن بعد بریم دفتر خدمات ثبت کنیم بعد دادگاهو اینا؟

و اینکه برای ثبت نام سامانه تصمیم خودمون میتونیم ثبت نام کنیم یا باید بریم دفتر خدمات خواهش راهنمایی کنید

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اول میرید دادخواست طلاق توافقی میدید بعد شورا بعد مشاوره چند جلسس بعد از اون دادگاه

عزیزم اخه همین منو سردر گم کرده برای طلاق توافقی مثل اینکه اول باید بریم سامانه تصمیم ثبت نام کنیم بعد که گواهی عدم سازش دادن بریم درخواست بدیم

بعد گواهی عدم سازش میدن میریم درخواست میدیم؟خودم تو سامانه میتونم ثبت نام کنم چون توافق بزنم دو طرف؟ ...

عزیزم یه ثبت نام ساده هست دیگه با ثبت نام که گواهی عدم سازش نمیشه گرفت بعد از وبت نام آدرس دادگاه خانواده ای که باید بری میدن اونجا مشاور و وکیل هست دیگه میفهمی کم کم ادامش را بازم اگه سوالی داری بپرس 

عزیزم یه ثبت نام ساده هست دیگه با ثبت نام که گواهی عدم سازش نمیشه گرفت بعد از وبت نام آدرس دادگاه خا ...

نه متوجه ام که گواهی عدم سازشو مشاوره میده الان رفتم سامانه زدم مرکز مشاوره مددکاری آدرساش اومد اونا انتخاب میکنن که ما کجا بریم یا میتونیم نزدیک محل سکونت بریم 

نه متوجه ام که گواهی عدم سازشو مشاوره میده الان رفتم سامانه زدم مرکز مشاوره مددکاری آدرساش اومد اونا ...

ببین تو سایت هست در این حد جزییات نمی‌دونم خودت متوجه میشی تو شهر ما کلا یه جا بود که تعیین کردن