2777
2789
عنوان

دانشگاه ولی عصر رفسنجان

822 بازدید | 8 پست

بچه ها من یه مشکل دارم اونم اینه که از تاریکی میترسم و خیلی بچه بی‌عرضه‌ای هستم (تا حالا مسئولیتی به اون شکل به گردنم نگذاشته‌اند و خواهرام غیر مستقیم به جربزه و عرضه نداشتنم اشاره میکنند. البته میگن برای تکون دادن خودت نه اینکه مثلاً بخوان اذیتم کنند. کلا آدم های بد و اذیت بکنی نیستند.) حالا من دانشگاه ولی عصر رفسنجان قبول شدم. درسته که ازمون دوره ولی خوب دانشگاهی هست که دولتیه و از لحاظ اعتبار و مدرک اینکه آره تو مدرکم بزنه دولتی روزانه و اینا خوبه. بعد من از این میترسم که خوابگاه تاریک باشه و یا با بچه ها نسازم یا اونها آدم های بولی بکنی باشند و من رو اذیت کنند. از طرفی می‌خوام هم که مستقل بشم که بعداً برای وقتی که بزرگ شدم و ایشالله  مهماندار هواپیما شدم یه وقت این مستقل نبودنه بهم آسیب نزنه. از طرفی گزینه دانشگاه آزاد توی شهر خودمون هم برام هست و خانواده اوکی هستند و میتونم برم ولی میخوام نظر شما را هم بدونم.

خودم میگم دانشگاه آزاد نه چون فکر میکنم خوبه یه مقداری بزرگ بشم اما مواجه شدن با زندگی رو خیلی میترسم و کسی هست که به خانواده وابسته باشه و رفته باشه دور و با اذیت شدنش وی کرده؟ کلا تجربه هاتون از خوابگاه رو که با دوری وی کردید میشه بهم بگید؟ و این دانشگاه و مردم شهر چطورین؟ آب چی؟ من میترسم به آبش حساسیت داشته باشم (مشکل پوستی دارم بسته به آب محل زندگی وضعش عوض میشه)

قطعا تو خوابگاه و دانشگاه همههه جور آدمی پیدا میشه 

همه چیز بستگی به خودت داره سعی کن نقطه ضعف ندی دست کسی

صاحب این اکانت هم جاه طلبه هم آسوده خواه،هم میدونه هم نمیدونه،هم عاقله هم دیوونه،ولی همه این آدم یه نفره یه نفر که میخاد نباشه ولی باشه...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قطعا تو خوابگاه و دانشگاه همههه جور آدمی پیدا میشه  همه چیز بستگی به خودت داره سعی کن نقطه ضعف ...

مثلاً چی؟ چه نقطه ضعف‌هایی مثلاً و چطوری بپوشونیمشون؟ و میشه درمورد طاقت آوردن برای دوری از خانواده راهنمایی کنید ؟

اتفاقا خيلي بهت خوش ميگذره تجربه هاي خوبي ميكني نگران نباش  منه نتونستم در عين ناباوري قبول نش ...

خوب من یه مقداری شخصیت وابسته و نازنازی دارم واسه همین می‌ترسم و نگرانم‌‌. شما دانشجو هستید/بودید؟ درمورد طاقت دوری خانواده میشه کمی بگید؟