2777
2789
عنوان

پرنده شناسا کمکککک

50 بازدید | 7 پست

سلام عزیزان خوبین.

من یه عروس هلندی تقریبا ۷ ماهه دارم . امروز خودش در قفسشو وا کرده رفته سراغ گلای خونمون. جای نوکش روی گل فیل گوش هست. سمیییهههه؟؟؟؟ چیکارکنم نکنه حالش بد شه توی خونه تنهام. کسی پیشم نیست ببرمش جایی البته دامپزشکی هم همیشه تعطیله اینجا. اندازه ی ۱۰ تا جای نوک هست نمیدونم کی اومده بیرون من نفهمیدم تا همین یرب پیش تو قفس بود. لطفااا اگه میتونین راهنماییم کنین

در من زنان بسیاری زندگی میکنند...نبرد میکنند و هر بار یکی بر دیگری پیروز میشود...با این همه ، در من زنیست که دوستت دارد💖

این گیاه آپارتمانی سمی و خطرناک با نام‌های گوش فیل و بال فرشته هم شناخته می‌شود. تمام قسمت‌های انواع کالادیوم‌ها برای انسان و حیوانات سمی است.     ببریدش دکتر حتما

@_mahyar   

این گیاه آپارتمانی سمی و خطرناک با نام‌های گوش فیل و بال فرشته هم شناخته می‌شود. تمام قسمت‌های انواع ...

از یکی زنگ زدم پرسیدم گفت برای عروس هلندی نسبت ب یسری گیاها سمی نیست اونقدر ولی بازم ی درصدی سمیه.🥲اخه شوهرم نیست جایی رو نمیشناسم اینجا

در من زنان بسیاری زندگی میکنند...نبرد میکنند و هر بار یکی بر دیگری پیروز میشود...با این همه ، در من زنیست که دوستت دارد💖

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این گیاه آپارتمانی سمی و خطرناک با نام‌های گوش فیل و بال فرشته هم شناخته می‌شود. تمام قسمت‌های انواع ...

درمان خونگی نداره؟؟؟؟

نمیدونم اونو ولی هر چیزی نمیشه بهش داد بخوره پرنده فروشا واردن تو این چیزا من نمیدونم

باشه بازم ممنونم ازتون