بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
تو حرم امام رضا سه دفعه بگی بفاطمه ،امام رضا وساطت میکنه حاجتشو بگیره
یه پسره تو دانشگاه منو بدجوری دست انداخت همون موقع رفتم شاه عبدالعظیم،انتقاممو گرفتم
توسل و ول میکنید میرید سراغ جن و اینا
درمان تضمینی بواسیر یا همورویید،سه روز. روزی سه بار. به مدت 20تا 30دقیقه. توی تشت آب گرم بشینید گره ها باز میشن وخون از گره خارج میشه هرکی به دردش خورد 10تا صلوات بفرسته برای سلامتی و ظهور امام زمان. خدا به شیطان گفت به آدم سجده کن ،شیطان گفت سجده نمیکنم ولی یجوری عبادتت میکنم که هیچ موجودی قبل و بعد من اونجوری عبادتت نکرده باشن. ،خدا گفت نه من اینجوری میخوام میخوام تو منو طبق اراده و خواست خودم اینجوری عبادت کنی نه اونجوری که خودت میخوای......شیطان قبول نکردو رانده شد .....الان هم همون شگردو به کار میبره،خدا ۱۲۴ هزار پیامبرو فرستاد آخرم پیامبر مارو وقرآن و قشنگ فهموند که از ما چجور عبادتی و میخواد .....نماز بخونید روزه بگیرید باحجاب باشید و ......اما بازم بعضیا میگن دلت پاک باشه بسه ...دل پاک به چه دردی میخوره خدارو اونجور که خودش میخواد عبادت نکنیم!!!!!!!. آیت الله بهجت میگه دنیا خانه ی بلاست........... چه توقعاتی از خونه ی بلا دارید
یه نفر هست خادم شاه چراغه من داخل زندگیم خیلی کمکم کرد هر چی خاستگار داشتم بهم میخورد داشتم نابود میشدم که گفت طلسم داری واسم باطل کرد و گفت با اقوام پدرت ازدواج میکنی که با پسر عموم ازدواج ک دم طلسم زندگیو نابود میککنه
تو استوری میبینم که طلسم جدای بازگشت معشوق دفع جن و همزاد و همه چیز دیگه انجام میدن دوستم برا بخت گشای پیشش میخاد انجام بده بهشون گفتن دو ملیون و البته دفع جن هم باهم براشون انجام میدن
ببين بايد يه كاري بشع كه شوهر خالت نسبت به اون زن هرزه بددل بشه،نميددونم چجوري،فقط بايد اون زنه از چشمش بيوفته،مثلا يكي زنگ بزنه به شوهر خالت بگه اين زنه صيغه من بوده دست از سرش بردار لاتي هم حرف بزنه ازش كامل اطلاعاتم داشته باشه كه باور كنه اگه بتوني كسي رو پيدا كني كه كارو تميز انجام بده خوبه