2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حلقه ... البته فکر میکنم سنتی هم انجام میدن فکر میکنم 40 روز تقریبا

ممنون منم پسرم همون حدوداس دوماه خیلی استرس دارم پیش گدوم دکتر ببرم ولی تحقیق کردم انگار ایشون  دکتر خوبین بین همه ی مع وفا

ممنون منم پسرم همون حدوداس دوماه خیلی استرس دارم پیش گدوم دکتر ببرم ولی تحقیق کردم انگار ایشون  ...

استرس نداشته باشید .. انشالا به سلامتی انجام میشه.. خدا حفظ کنه گل پسرتون رو🙏💐

ختنه نقض حق تمامیت جسمانی کودک است و موجب از بین رفتن دو ناحیه بسیار حساس اندام جنسی در مردان ریگید بند و فرنولوم میشود. آمار این جراحی در بیشتر کشور های توسعه یافته بسیار پایین است و در آلمان برای مدتی انجام آن روی بدن یک

کودک سالم جرم به حساب می آمد اما با فشار جامعه پر نفوذ یهودی آلمان در نهایت سال ۲۰۱۲ مجلس آلمان رای به آزادی آن داد. تلاشهایی در دانمارک و ایسلند برای ممنوعیت این جراحی روی پسران خردسال انجام شد که به دلیل مشابه نافرجام بود. در این پیج به موضوع ختنه کودکان پرداخته شده است. متن زیر بخشی از بیانیه انجمن پزشکی اطفال آلمان در این مورد است:

برای DAKJ - آکادمی آلمان برای پزشکی کودک و نوجوان ، دکتر Christoph Kupferschmid: "همراه با بسیاری از انجمن های متخصص جراحی کودکان و نوجوانان در سراسر جهان ، آکادمی پزشکی کودکان و نوجوانان آلمان علیه ختنه هایی صحبت کرده است که از نظر پزشکی نیازی به انجام آن نیست. آنها بدن را به طور غیرقابل برگشت تغییر می دهند و با حفاظت از سلامت و رفاه کودکان در پسرانی که قادر به دادن رضایت نیستند همخوانی ندارند. به خصوص در شش ماه اول پس از تولد ، هنگامی که حتی غیر پزشکان مجاز به برداشتن پوست ختنه گاه هستند ، ختنه ها اغلب بدون بیهوشی کافی انجام می شود و بنابراین مطابق با قوانین هنر پزشکی نیست. کودکان درد بی موردی را متحمل می شوند. متخصصان اطفال و جراحان در آلمان از یک گفتگوی ملی گسترده درباره مسئله ختنه مردان بسیار استقبال می کنند تا به تفاهم برسند. آنها توصیه می کنند از ختنه کودکان پسر تا سن قانونی اجتناب کنند تا اینكه خودش بتواند در مورد بدن خود تصمیم بگیرد و قطع غیرضروری و غیر قابل بازگشت بافت اورژن از بدن کودک بدون کسب رضایت قانونی از خود فرد انجام نشود. ادامه متن در لینک زیر:

https://www.dakj.de/pressemitteilungen/5-jahre-beschneidungsgesetz-rechtsfrieden-zu-lasten-von-kinder-und-menschenrechten

ختنه نقض حق تمامیت جسمانی کودک است و موجب از بین رفتن دو ناحیه بسیار حساس اندام جنسی در مردان ریگید ...

نظر منم همینه چیکار کنیم تو این خراب شده به دنیا اومدیم

نظر منم همینه چیکار کنیم تو این خراب شده به دنیا اومدیم

عزیزم نمیشه چون تو ایران پسرها رو ناقص میکنن من هم اینکارو بکنم. شما سلامت پسرتون اولویتته یا حرف مردم؟

اگه پسرت بزرگ بشه و بهت بگه چرا این بلا رو سرم آوردی چه جوابی داری بهش بگی؟

آیا راه برگشتی هست؟ شاید پسرت از ایران مهاجرت کنه. عولرض ختنه جبران ناپذیره لطفا بیشتر تحقیق کن.

به پیج زیر سر بزن و کلی اطلاعات راجع ب ختنه هست.خیلی از بستگان ما پسراشونو ختنه نمیکنن.

سلام عزیزم ببخشید شمابراپسرتون رفتین دکتر عابدی؟

منم میخوام پسرمو ببرم ببینم اگر رفتین راضی هستین؟

🌷دلم برای خانه ی پدری ام تنگ شده• جایی که شیطنت هایم خریدار دارد .• جایی که همه چیز برای حالِ خوب داشتن فراهم است ...• جایی که همیشه در آن بچه ام ، و بچگی کردنم جرم نیست،که اگر ناز کنم .. پدر و مادرم، می خندند ، و نوازشم می کنند.• جایی که خوش طعم ترین غذاها وجود دارد..و هرچه خواستی نمی گویند خودت آماده کن !همه چیز بدونِ هیچ منتی مهیاست • آنجا که حتی مزه ی نان و ماستش هزار بار از پیتزا پپرونیِ بالای شهرِ اینجا بهتر است ...•  جایی که هر صبح ، بوی عطر گلدان های مادر مشام را می نوازد و صدایِ غُل غلِ سماورش ، حالِ آدم را جا می آورد • جایی که خواب های از سرِ صبح تا لنگ ظهر ؛ عجیب ، در آن می چسبد • که اگر آدم از سردیِ اولِ صبح ها چنبره زد ، کسی هست که با تمامِ عشق ، پتو رویش بیاندازد..و خوابِ شبها ، هیچ نگرانی و ترسی ندارد. جایی که تماشای برنامه کودک از نوع نوستالژی ، بیشتر از نوشیدنی های انرژی زا ، به آدم انرژی می دهد• آنجا که جنسِ قربان صدقه هایش فرق داد!من دلم همین گوشه از دنیا را تا ابد میخواهد.کنارِ پدر و مادری که از لبخندشان ؛تمام باورهایِ مرده ام جان بگیرند !🌷
بله همون هست به چه روشی انجام دادن؟ چند وقته بودن بچه ها؟

سلام جانم خوبید،ببخشیدتویک تاپیکی گفته بودین مام،فری بتاتون پایین بود،منم شرایط شمارودارم،بچتون الان خداروشکرسالمه?

سلام عزیزم ببخشید شمابراپسرتون رفتین دکتر عابدی؟ منم میخوام پسرمو ببرم ببینم اگر رفتین راضی هستین؟

سلام نه رفتم پیش دکتر ناصر صادقیان بیمارستان کسری ولی ختنه نکرد گفت هیدروسل داره زود هست شما چی رفتید پیش عابدی پسرتون چند وقته هست؟

سلام جانم خوبید،ببخشیدتویک تاپیکی گفته بودین مام،فری بتاتون پایین بود،منم شرایط شمارودارم،بچتون الان ...

سلام بله خداروشکر وای من ازمایش امنیو هم دادم