2777
2789

من متاهلم مامانم هم فوق العاده آدم معتقدیه (معتقد افراطی) 

من دلم میخاد بجای چادر مانتو عبایی بپوشم عاشق این مانتو های بلند و گشادم 

اون روز به مامانم که گفتم گفت اگه همچین کاری بکنی نه اسم منو بیار نه دیگه بیا خونم 

خیلی دلم شکسته منم جوونم دام میخاد تیپی که دوس دارم بزنم از لحاظ شرعی هم تیپم هیچ مشکلی نداره ولی مامانم انقد برخورد بدی باهام کرده که افسرده شدم 

چکار کنم من

کاربریه ، نمیدونم چندم😐 دیگه شماره ندارم بیام با شماره خالم اومدم🩹

حرف مامنتو گوش نده بعد یه مدت دلش تنگ میشه عادت میکنه.این سن دیگه برات تکرار نمیشه

دارای یک زندگی عاشقانه.باهمسر، دوست بودم از نوجوونی(از ۱۵سالگی تا۲۰) پس این نوع زندگی را توصیه میکنم.تاپیکام واسه یکی از دوستامه اگه امکانش هست گزارش بزنین پاک بشه خسته شدم از بس توضیح دادم.یه نصیحتی دارم خدمت مادرایی که دختر دارن سعی کنین تو این فضای الوده و مسموم که روابط پر خطر(دوست پسر و اینا مشکلی نداره ولی حالا دیگه نه چند تا دوس پسر و نمیدونم رفیق های پسر مختلف)طوری اموزش بدین که هم خودشون متعهد باشن هم مهمترین ملاکشون برای ایجاد تعهد باشه نه اینکه اون باحاله یا تیپش خوبه.همچنین به تمام کسایی که در روابطشون با پارتنرشون به مشکل خوردن یا سوالی دارن میتونم کمک کنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من از هیچ کی حرف نمیخورم ک بخواد بم بگه چیکار کن چیکار نکن لازم باشه دیدن مامانمم نمیرم وقتی اون ب خوشحال بودنم راضی نیس

یک قاتل درپی کشتن من است،گاهی او را در آینه میبینم:

مامان بابای منم خیلی گیر میدادن.من از ۱۲سالگی چادر سر کردم ولی خواهرم خیلی جسوره چادر که سهله روسری هم سر نمیکنه.منم یه سالیه که عبایا میپوشو همش مامان بابام گفتن سر کن وقتی دیدن بی توجهم دیگه گیر ندادن

مقصر خودتی نه مادرت  هر کاری دوست داری انجام بده ،واکنش مادرت هم برات مهم نباشه ، کاری که میخو ...

آره خیلی آدم ترسویی ام اصلا جرعتشو ندارم😔

کاربریه ، نمیدونم چندم😐 دیگه شماره ندارم بیام با شماره خالم اومدم🩹

ببخشید این حرفو میزنم

ولی الان شما این ذهنیتو داری ب حرف مادر گوش دادن خیلی خوبه خدا راضیه و عاق نمیشی و...

ولی بیماریه ک قدرت تصمیم گیری نداری

عملا یکی دیگه بجات داره زندگی میکنه

میخوام بهت بگم....همینکه تو قوی هستی کافیه تا ب هر چی ک تو دلتِ برسی... آرزوها مقدسن اونارو خدا تو دل شما گذاشته ازشون سرسری نگذرید.... "قسم ب لحظه ای ک زجر میکشی و با درد میخندی، خدا میبینه و تو رو ب خواستت میرسونه...."