2777
2789

دو ماهی میشه اومدن اینجا.۴ تا بچه دارن همه رو پشت سرهم آورده.هردو جوونن..چندوقت پیش مامان و بابام مهمونم بودن بابام که ظهر اومد خونمون از ماشین پیاده شد یکی از بچه ها التماس میکرد که بابام مامانمو کشت.دیگه ماهم دلمون سوخت رفتیم خانمه رو آوردیم خونه خودمون..باباومامانم باهاشون حرف زدن خانمه رو بردن خونش.دوباره دیشب پسره اومد آیفونو زد این بار شوهرم رفت...

مشکلشون اینه آقاهه با دختراس هفته ای یه بار میاد خونه تا خانمشم اعتراض میکنه کتکش میزنه.دیشب بچه هاش می لرزیدن کاپشن پوشیدم تنشون.مرده اجازه نمیداد خانمش بره بعد مدارکشو امانت داد به ما تا شوهرش بذاره بره..من بهش پیشنهاد سازش دادم بخاطر این ۴ تا بچه .نمیدونم شاید بعضیا بگن طلاق اما پس بچه ها چی؟دختره موقعیتشو نداره بچه هارو ببره با خودش

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به نظرت چرا 4 تا بچه پشت سر هم آورده؟

چون زنشو اسیر کنه

فکر نکنید تازه واردما این کاربری سوممه😁کاربری اولم به نام تمشک برای سال ۹۳ یا۹۴.کاربری دومم  ooooli. متاسفانه یه بار گوشی رو ریست کردم و تاماااااام.همه رمزام پرید.منم که حافظه رمزم اصلا خوب نیست و گیج میزنه نتونستم کاربری هام رو برگردونم.

بدترین تصمیم رو گرفته

یا بذاره بره بچه رو بذاره پیش شوهرش حداقل خودش راحت میشه

یا پیش شوهره بمونه ولی فضای خونه رو اروم نگه داره بخاطر بچه ها 

میخوام بهت بگم....همینکه تو قوی هستی کافیه تا ب هر چی ک تو دلتِ برسی... آرزوها مقدسن اونارو خدا تو دل شما گذاشته ازشون سرسری نگذرید.... "قسم ب لحظه ای ک زجر میکشی و با درد میخندی، خدا میبینه و تو رو ب خواستت میرسونه...."

خودم یکی از همینام که شرایط ندارم جدا بشم شوهر بددهن دست بزن داره کفر میکنه روزی صدبار نمیدونم خدا کجاست  زندگی لجن واسه خودم ساختم دوتا دختر دارم یکی ۸ ماه یکی ۵ سال فقط میگم خداکنه روزی کفرگفتناش کمرشو بشکنه و راحت شم

پدرشون اصلا به بچه ها فکرنمیکنه.اولیش متولد ۹۱ چهارمی ۹۸ ما بهشون گفتیم اگه اختلاف داشتین ۴ تا بچه ...

هر دو مقصرن

میخوام بهت بگم....همینکه تو قوی هستی کافیه تا ب هر چی ک تو دلتِ برسی... آرزوها مقدسن اونارو خدا تو دل شما گذاشته ازشون سرسری نگذرید.... "قسم ب لحظه ای ک زجر میکشی و با درد میخندی، خدا میبینه و تو رو ب خواستت میرسونه...."

دو راهی بدیه . ولی سازش بدتره چون بچه ها عقده ای یه بار میان با دعوا . باعث میشه زندگی آینده خودشونم نابود بشه . 

طلاق بهتره حداقل دیگه دعوا نیست

عاشق لیمو هستم  اکثر وقت ها یه لیمو تو دستمه و دارم بوش میکنم  بهم احساس آرامش خاصی میده . البته ناگفته نماند که زخم معده هم گرفتم بخاطرش🍋🍋