2777
2789
عنوان

آخ🤣🤣🤣بخدا مردم عقل ندارن این چه جشنیه دیگه

| مشاهده متن کامل بحث + 1690 بازدید | 98 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرم هر مناسبتی مسخره ای هم که باشه جشن بگیرن خانوادگی خیلی خوبه

منم دوس دارم کلی مهمونی داشته باشم 

ولی اینکه پخش کنی این عکسای خانوادگیو ...

فک کن این بچه بیچاره بخواد در آینده رییس جمهور بشه مثلا میتونه؟؟؟؟

اگه جشن ختنه سرون بود چی میخواستن بزارن رو سرشون

😂😂😂😂

بادمجون

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    
عزیزم ندیدی  چشن اولین پریودی  جشن اولین پی پی    

اولین دندان

اولین عطسه 

اولین ج ی ش 

خدایا بعضیا چقد وقت وپول وانرژی دارن 

لطفا کاربر آقا نیاد تاپیک هام و ریپ نزنن زیر کامنت هام تو نامحرمی سایت زنونه چی میخای   

جشن روز حاملگی

تولد

ماهگرد

جشن از پی پی گرفتن

جشن از شیر گرفتن

جشن دندونی

جشن دندون انداختن

اه چه مسخره والا

باید از سمت خدا معجزه نازل بشود که دلم❤️‍🩹بازدلم❤️‍🩹بازدلم❤️‍🩹دل♥️بشود🥲

ی مشت احمق که واسه لایک و کامنت همه کار میکنن

دقیقا

به هر قیمتی شده میخوان زندگیشونو به نمایش بذارن که فالوور جذب کنن

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    
خیلی مسخره ست

یکی دیدم ایرانیان مقیم خارج کشور جشن گرفته بودن 

هرچی دقت میکردم نمیفهمیدم که جشن دلیلش چیه😐

رو کیک حالت خون طوری با خامه دراورده بودن 

بعد یهو وسط کلیپ گفت جشن خداحافظی با دخترونگی 😐😐اون خونا هم ینی مال بکارت بوده 

من هنوز تو شوکم 

۲ سال پیش دیدم

به جای جشن می می جشن مهرگان بگیریم یلدا بگیریم اعیاد مذهبی و جشن بگیریم

سلام من همون کاربر اصلیم یه چندوقت دست دخترخالم بود باز خودم برگشتم اما کمرنگتر امیدوارم خوب باشید
بنظرم هر مناسبتی مسخره ای هم که باشه جشن بگیرن خانوادگی خیلی خوبه منم دوس دارم کلی مهمونی داشته باش ...

والا بنظر من خیلی زشته با تم ممه

پدر و پدر شوهر خودت هم تو اون جشن باشن😐

یکی دیدم ایرانیان مقیم خارج کشور جشن گرفته بودن  هرچی دقت میکردم نمیفهمیدم که جشن دلیلش چیه😐 ...

😐😐😐👩🏻‍🦼👩🏻‍🦼

زبانم قاصره