2777
2789

میخچه تون رو با چی تونستین دربیارین بگین لطفا هفته بعد قراره بریم ماه عسل پام خیلی اذیت میکنه چسب و قطره هم زدم اصلا تاثیر نداشته

یه پماد بود دقیق اسمشو یادم نیس فکر کنم هیدرودرم بود ولی خیلی زود خوب کرد

عشق کسی نشو که عشقو دوره کرده💔چقد این حرفو حمید هیراد خوب و درست میگه👣۲۷ شهریور ۱۳۹۹ بود که بی بی چکم مثبت شد ۳۱ شهریور هم جواب آزمایش مثبتم اومد و منو عشقم فهمیدیم مامانو بابا شدیم..خدایا هزاران بار شکرت.خدایا ازت میخوام همه منتظرا زودی زود صاحب یه نی نی تپل مپل خوشمزه بشن الهی آمین  و سه شنبه ۹دی ماه ۱۳۹۹ رفتم آنومالی و یه گل دختر داشتم  

پنبه روآغشته به سرکه سیب کن وبذارروش دوساعت یه بارعوضش کن 

یه هفته ای خوب میشه 

بهتره سرکه سیب خونگی باشه

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ولش کن تا برگردی تو یه هفته نمیشه کاریش کرد. چسبو مدام بزن شاید درومد من رفتم دکتر دراورد برام تا چند هفته جاش زخم بود. سیرم میذاشتم انقد درد داشت که دووم نمیاوردم

سلام خانومی منکه تا حالا میخچه نداشتم پلی داداشم چنتا توی پاهاش داشت ک هی پخش میشد اخر مادربزرگم چند شب با خمیر و صابون یه ماده ای درست میکرد و شب تا صب میزاشت ب کف پاهاش و با پارچه میبست بعد از چندروز کاملا خوب خوب شده بود و میخچش مثه زخم خشک شده بودو افتاد مامان بزرگم میگع صابون برای کشیدن میخچه عالیه اگه بزاری شب تا صب بمونه با خمیر