2777
2789

سلام دوستان دختر من ده روز دیگ سه سالش میشه

خودم باید برم سرکار از نیمه ابان ببعد

ولی دخترم اصلا نمیره مهد

تا حالا دو روز باهش رفتم از کنار من جم نمیخوره

چکارش کنم؟

اگر سرکارت واجبه حتما روانشناس ببرش حتما

نزار بره و با خجالت بره

بزار وابستگیش کم بشه و عادت کنه

اما اگه واجب نیست خب گناه داره بچه...

به نام خداوند رنگین کمان🌈                                       این اکانت از تاریخ 26/11/1401 دست منه و همه تاپیکارو گردن میگیرم...                                                                                     

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یکی دوستام معلم کلاس اوله یکی بچها خیلی گریه می‌کرده و مدرسه نمی‌رفته به مامان بچه ویس فرستاده که من خیلی عاشق دخترتون هستم و کاش نیومد تا باهم بازی کنیم و من فردا منتظرشم و اینا بچهه هرشب به مامانش میگه خانم معلم منتظرمه باید برم😅

چند بار ببرش خانه بازی خودت هم داخل نباش بیا بیرون ولی از دور نگاش کن یوقت گریه نکنه  تا کم کم ...

اصلا تنها اینجاها تو نمیره

باز مهد دست مربی رو میگیره تا دم در میره خانه بازی که چون هیچ کی رو نمیشناسه کلا تو نمیره

خب روانشناس چکار میکنه؟

بهت راهکار میده و دلیل این وابستگی و خجالتشو پیدا میکنه و درمانش میکنه دیگ

گناه داره خب یهویی ولش کنی

به نام خداوند رنگین کمان🌈                                       این اکانت از تاریخ 26/11/1401 دست منه و همه تاپیکارو گردن میگیرم...                                                                                     
اصلا تنها اینجاها تو نمیره باز مهد دست مربی رو میگیره تا دم در میره خانه بازی که چون هیچ کی رو نمیش ...

دختر منم خجالتی هست 

درکت میکنم 

اگه دختر خواهری برادری کسی هست که مثلا پنج شش سالش باشه با اون بفرستش داخل تا اون دوست پیدا کنه اینم یاد بگیره 

من ۳ ماه دخترم رو میبردم کلاس تابستون ۱ ماهش گریه بود پیشم بشین 🤦‍♀️

⚘خدایا خودت  مواظب عزیزانم  باش⚘ 💓 الحمدالله💓 
بهت راهکار میده و دلیل این وابستگی و خجالتشو پیدا میکنه و درمانش میکنه دیگ گناه داره خب یهویی ولش ک ...

نمیخوام یهویی ولش کنم دارم راهکارهای مادرارو میپرسم خب

روانشناس بردم گفت مشکل خاصی نداره بعصی بچها دیرتر جدا میشن باید صبر کنی تا عادت کنه!

نمیخوام یهویی ولش کنم دارم راهکارهای مادرارو میپرسم خب روانشناس بردم گفت مشکل خاصی نداره بعصی بچها ...

خب دیگ باید صبر کنی...

راهکار خاصی نداره من بچه ۳ سالرو امسال مهد میخواستم بزارم همون روانشناس گفت ن

سرکارم‌ میرم اما خب بچه من قضیش فرق داره.‌‌..

اگه بشه وسطای سال ی مهد خوب بزاریمش

ک کلاسای زیاد و جذاب داشته باشن در حدی نباشه ک زده بشه بچه و کلا خوب باشه دیگ...

چرا گفت نه؟ الان چکار میکنی بچت رو وقتی سرکاری؟

خیلی پیچیدس حالا خیلی مهم نیست اون

پیش دخترعمومه

ی جورایی مامانشه

ب اون وابستس ک مهد نباید بره..‌.

من اکثرا پیششم

دیگ تا وقتی اینم آماده بشه برا مهد خب کنار میایم باهاش