2777
2789

مبارکه به سلامتی😍

خدایا...! چه یافت آنکه تو را گم کرد، و چه گم کرد آنکه تورا یافت؟:)  ولله ولله ولله از مهم‌ترین شئون عاقبت به خیری رابطه‌ی قلبی ، دلی و حقیقی ما با این حکیمی‌ست که امروز سکان انقلاب را به دست دارد... و در قیامت خواهیم دید مهم‌‌ترین محور محاسبه این است... (شهید قاسم سلیمانی)                                                

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم من خودم داخل بهداشت کار میکنم انواع مکمل ها رو میدیم به خانمای باردار و تا بخوان زایمان کنن حد ...

یعنی اگه پرونده نداشته باشیم واکسن نی نی رو نمیزنن؟؟

جایی دیگه نمیشه واکسن زد؟

انشالله که ب زودی نی نی دار بشم ولی برام سوال شد🥺😊

تاپیک رکورد سلامتی    عضو گروه ۴       وزن فعلی 64/800     وزن هدف ۵۹ ‌        من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد...🥺🙏 

آخیییی قسمتت این بوده عزیزم خدا حفظش کنه براتون توی عقد شلوغ کاری کردی پس😂

اره تو این 7-8 ماه عقد رابطه داشتیم ولی مواظب بدم نمی دونم چرا اینطوری شده اگه مامانم بفهمه می کشه منو هنوز بهش نگفتم

برو دکتر  یه راست میری سونو قلب😅😅😅 خوبه دیر فهمیدی از استرس دور بودی😁😁😁

من حامله که بودم میرفتم پیش دکترم، یه خانومه اومده بود پرونده تشکیل بده گفتم چند هفته ای گفت ۲۰🤐😂گفتم چطور نصف حاملگیت رفت و نفهمیدی لنتی

دیگه حتی جنسیتشم مشخص بود

بعد جالبه همراهش میگفت این یه پسر داره دیگه مهم نیست جنسیت این چیه، برا همین انقد بیخیال و ریلکس بودن🤐

عزیزِ خواستنیِ کوچولوی من سلام 🥰با این که خیلی یهویی اومدی و مامان و غافلگیر کردی ولی خوش اومدی عدسی مامان👼امروز در تاریخ۱۴۰۰/9/۱۶ برای اولین بار صدای قلبت و گوش دادم  قلب مادر🤩بی صبرانه منتظرتم عدسی من🤩عدسی، سوم مرداد به دنیا اومد👶و زندگی آروم و یکنواخت ما رو نابود کرد🥴😁❤
اوهوم منم همینو میگم  فقط بلدن هی زنگ بزنن  به من باشه اصلا نمیرم  ولی برای واکسن ...

بدرد نمیخوره تازه حرفاشونم کاملا با حرف دکتر در تضاده 

من وزنم نرمال بالا رفته بود دکترم گفت خیلی خوبه 

اونوقت بهداشت گفت چقد کم وزنی   

البته همین یبارم بزور رفتم دیگ نمیرم تاوقتی نی نی بیاد 

خب الان من طبق اعلام سونو 7 هفته 2 روزم یعنی میشه قبله عروسی دیگه؟ اخه اونا از روز اول آخرین پری حس ...

مبارکت باشه عزیزم 

انشالله بسلامتی بیاد بغلت😍

برای منم دعا کن🥺🙏

تاپیک رکورد سلامتی    عضو گروه ۴       وزن فعلی 64/800     وزن هدف ۵۹ ‌        من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد...🥺🙏 

این آزمایش منه امروز دادم نمیدونم چطوری فهمیده میشه بهم میگید چی به چیه؟

عددش چرا اینقدر زیاده😵‍💫😐

خدایا...! چه یافت آنکه تو را گم کرد، و چه گم کرد آنکه تورا یافت؟:)  ولله ولله ولله از مهم‌ترین شئون عاقبت به خیری رابطه‌ی قلبی ، دلی و حقیقی ما با این حکیمی‌ست که امروز سکان انقلاب را به دست دارد... و در قیامت خواهیم دید مهم‌‌ترین محور محاسبه این است... (شهید قاسم سلیمانی)                                                
من حامله که بودم میرفتم پیش دکترم، یه خانومه اومده بود پرونده تشکیل بده گفتم چند هفته ای گفت ۲۰🤐😂گ ...

واقعااااا خوش به حالش چه ریلکس بوده😅😅😅😅

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍 
بدرد نمیخوره تازه حرفاشونم کاملا با حرف دکتر در تضاده  من وزنم نرمال بالا رفته بود دکترم گفت خ ...

خیلیم بداخلاقن😑😑😑

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍 
اره تو این 7-8 ماه عقد رابطه داشتیم ولی مواظب بدم نمی دونم چرا اینطوری شده اگه مامانم بفهمه می کشه م ...

نه عزیزم بگو بهشون با شادی و خوشحالی هم بگو

محرم همید دیگه عیب نیس که