الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
عزیزم با وجودی که هیچ سر رشته ای از خیاطی ندارم چقدر طول میکشه تا یاد بگیرم در حد بتونم لباسای خود ...
سلام عزیزم من خودمم هیچی نمیدونستم و کلا گیج بودم ولی تو ۶ ماه تا یک سال میتونی کامل یاد بگیری و بعد ماه اول و دوم میتونی برا خودتم بدوزی خیلی شیرینه 🦋🌱
سلام . میگم دختر من میگه میخام در آینده طراح لباس بشم بنظرت خوبه آینده خوبی داره و اینکه چه رشته ای ...
سلام باید سال نهم فنی حرفه ای بیاره و وارد رشته طراحی دوخت بشه سه سال هنرستان طراحی دوخت بخونه بعد دانشگاه طراحی لباس بخونه🌱 طراحی دوخت شامله طراحی لباس و بعد دوخت لباسه و خیلی شیرین و جذابه و نکته خیلی خوب این رشتم اینه که بچه هایی که هنرستان طراحی دوخت بخونن برای دانشگاه نیاز به کنکور ندارن و با شرط معدلم میتونن طراحی دوخت بخونن دانشگاه دولتی حتی تهران و برای طراحی لباسم باید کنکور هنر بدن تفاوت رشته طراحی دوخت و طراحی لباسم اینه که تو طراحی دوخت ، دوخت و دوز بیشتره و تو طراحی لباس، کشیدن و طراحی لباس بیشتره بازم سوالی بود در خدمتم🌱💖