2777
2789
عنوان

خیانت

600 بازدید | 45 پست

خانوما من  پارسال ی شماره تو گوشی شوهرم دیدم پیام داده بود کجایی بعد شوهرم هم گفته بود کجاست همون موقع گوشی داد دستم از ماشین پیاده شد من پیام دیدم شک کردم فوری شمارش زدم روبیکا دیدم اسم ی زن  بعد یا گوشی شوهرم زنگش زدم برداشت همین صدای منو شنید قطع کرد بعدش هرچی زنگ زدم رد داد بعد برا رد گم کنه پیام داد بعد شوهرم اومد گفتم این زن چرا پیامت داده گفت شوهرش پیام داده و اینا با گوشی خودم زنگ زدم جواب نداد رفتن روبیکا دیدم منو بلاک کرده فرداش پیام داد تماس گرفته بودین 

ی شماره دیگه هم ازش تو گوشیش دیدم سیو کردم بعد چند مدت دیدم نوشت وارد تلگرام شد از آی دی فهمیدم اینه

و خدایی که در این نزدیکیست 

تا دیروز گوشی گذاشت خونه رفتم نگاه کردم دیدم روزای ک خونه نبوده برا کارش جای دیگه بوده زنگ زده 

منم ی پیام طعنه داری برا شوهرم فرستادم پیام داد این ینی چی بعد زنگ زد جوابش ندادم دوباره زنگ زد گفت معنی پیام دادی چیه گفتم بیا خونه میفهمی اومد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعد گفتم چرا این زنه زنگ زده دوباره ی داستانی سر هم کرد گفت برو از فلانی بپرس فکر میکرد من بیخیال میشم رفتم از طرف پرسیدم گفت اصلا این اتفاقی میگی نیفتاده

داستانش این بود زنه بچض با بچه برادرشوهر من هم  کلاس زنگ زده ب شوهر من گفته ک تو مدرسه با مادر بچه ها بحثم شده اینا گفتن تو با فلانی ینی شوهر من رفیقی برا همین زنگ من زده گفته میخاستم بیام خونت منم رفتم از جاری پرسیدم گفت نه اصلا چنین کاری نشده 

زنه رو کاری نداشته باش از شوهرت توضیح بخواه بگو حرفی که گفتی چرت بوده .راست بگو ببینم این زن چکارت د ...

همون موقع پیامش دادم چرا الکی میگی هیچ بحثی نبوده منو نپیچون گفت من راستش گفتم بقیش من نمیدونم

خب تا جایی سعی دارن انکار میکنن آخرش تورو هم محکوم که شکاکی و تهمت زدی .این شگرد همه آدمی خیانت کار 

دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچیکترین معجزه خدا باشه  خدایا شکرت بخاطر بودنت تک تک لحظات زندگیم.بخاطر 💞💞همسر خوبم💞 💞.انسانیت به دین و مذهب خاصی نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی .اینجا آدما مجازین ولی قلباشون واقعی پس مبادا 💔سکوت در مقابل ظالم شریک شدن در ظلم اوست . کسی بهم بی دلیل بی احترامی کنه جوابشو میدم .اگ خیانت قابل بخشش بود الان باید شیطان کنار خدا میموند ،وفاداری جای بحث ندارع 🙂کسی از مجردی نمرده ولی متاهلی که انتخابش درست نبوده روزی هزار بار میمیره و زنده میشه .متاهلی که تنهاست خیلی بیشتر از مجردی که تنهاست عذاب میکشه پس برا ازدواج سعی کنید همسفر خوبی انتخاب کنید  
مردها بخان با یکی دوست بشن میشن مجرد و متاهل نداره ب نظرم ب خودت برس تنوع ایجاد کن تو زندگی ت ب ...

ی زنه زشت وقتی میبینیش حالت ب هم میخوره من آبرویی از زنه ببرم  حض کنه