رودیین مدیر عضویت: 1402/07/15 تعداد پست: 4547 عنوان بچه ها چرا تعلیق شدم؟؟ رودین هستم | مشاهده متن کامل بحث + 717 بازدید | 32 پست سلام. نمی دونم چرا تعلیق شدم.خیلی مطالب درخصوص رحم اجاره داشتم.من از طریق خرید تخمک و اجاره رحم مادر شدم. در این خصوص مطالب و تجربیات زیادی داشتم. همینبا نام رودین توی سایت فعالیت دارم. یعنی داشتم. الان که وارد میشم. پیام میده تعلیق شدی.......... 1402/07/15 | 15:11 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
رودیین مدیر استارتر عضویت: 1402/07/15 تعداد پست: 4547 سلام مجدد 🌺 ممنون که جواب دادی یعنی شماددوبار رحم گرفتید هردوبار بارداری موفق بود؟ منم با تخمک اهدا ... بله دو بار گرفتم.و هر دو بار موفق بود.به سلامتیخدا بچه هاتو حفظ کنهمن با رحم اجاره دیگه در ارتباط نیستم. از روز تولد و تحویل بچه ها دیگه ندیدمش و تلفنی هم ارتباط ندارم
یاسمن_۷۰ عضویت: 1398/02/10 تعداد پست: 28106 بله دو بار گرفتم. و هر دو بار موفق بود. به سلامتی خدا بچه هاتو حفظ کنه من با رحم اجاره دیگه در ا ... ممنون عزیزم همچنین بچه های نازتون رو🌺 بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم 🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن 🌿
سحرگاه عضویت: 1397/07/21 تعداد پست: 5188 سلام عزیزم. بله عزیزم. خدا رو شکر مادر شدم. نه عزیزم. هر سوالی هست در خدمتم دفعه اول پونزده ... یعنی الان شما سه تا بچه دارید؟ پروتز بستید وقت به دنیا اومدن مشکوک نشدن یعنی بیمارستان نیومدند؟
رودیین مدیر استارتر عضویت: 1402/07/15 تعداد پست: 4547 یعنی الان شما سه تا بچه دارید؟ پروتز بستید وقت به دنیا اومدن مشکوک نشدن یعنی بیمارستان نیومدند ... نه عزیزم شک نکردنوقتی باردار بودم . دو سه بار رفتم که منو با شکم حامله ببین. بعد هم تاریخ تولد رو دو ماه دیرتر گفتم.وقت تولد بچه ها گفتم اورژانسی شده. زود به دنیا اومدن. تا بیان هم مرخص شدم.
سحرگاه عضویت: 1397/07/21 تعداد پست: 5188 نه عزیزم شک نکردن وقتی باردار بودم . دو سه بار رفتم که منو با شکم حامله ببین. بعد هم تاریخ تولد رو ... وااای چقدر شما باهوشید.
پاییزبرای_محمد_ عضویت: 1397/11/13 تعداد پست: 115 خب راستش دلیل برام مهم نبود. اما راستش دوست داشتم اونهایی که توی مسیر سخت رحم اجاره هستن. این تجربی ... عزیزم شما همونی هستی ک چربی زیر چشمات تزریق کردی؟
پاییزبرای_محمد_ عضویت: 1397/11/13 تعداد پست: 115 عزیزم شما همونی هستی ک چربی زیر چشمات تزریق کردی؟ عزیزم شما راضی بودین؟ این روش دائمیه؟ دکترتون تهران بود؟
رودیین مدیر استارتر عضویت: 1402/07/15 تعداد پست: 4547 عزیزم شما راضی بودین؟ این روش دائمیه؟ دکترتون تهران بود؟ بله خیلی راضیم. من سال 97 زدم تا الان هست و از بین نرفتهبله دکترم تهرانه
پاییزبرای_محمد_ عضویت: 1397/11/13 تعداد پست: 115 بله خیلی راضیم. من سال 97 زدم تا الان هست و از بین نرفته بله دکترم تهرانه میشه اسم دکترتون رو کامل بگید تو نت ادرس و شماره تماس رو بگیرمدغاتون میکنم