2777
2789
عنوان

بچه ها چرا تعلیق شدم؟؟ رودین هستم

690 بازدید | 32 پست

سلام. 

نمی دونم چرا تعلیق شدم.

خیلی مطالب درخصوص رحم اجاره داشتم.

من از طریق خرید تخمک و اجاره رحم مادر شدم. در این خصوص مطالب و تجربیات زیادی داشتم. همین

با نام رودین توی سایت فعالیت دارم. یعنی داشتم. 

الان که وارد میشم. پیام میده تعلیق شدی..........

از تماس با ما بپرس

|••| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•به تو چه کَس چه کند هرچه کند کَس به تو چه•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•| 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب راستش دلیل برام مهم نبود. اما راستش دوست داشتم اونهایی که توی مسیر سخت رحم اجاره هستن. این تجربی ...

خب دلیلو جویا شید که اگر مطلب ممنوعه ای گفتید با این کاربریتون دیگه نگید یا درخواست بدید اون کاربریتونو برگردونن

|••| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•به تو چه کَس چه کند هرچه کند کَس به تو چه•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•| 

سلام عزیزم وقتت بخیر 🌺 شما سال چند بچه دار شدید؟ و اگه مشکلی نیست مبلغی که به رحم جایگزین دادید رو میشه بگید؟ 

و اینکه اون خانم بعد زایمان بچه رو ندید ؟ باهاشون در تماس نیستید؟

ببخشید سوالام زیاد شد😄 خدا حفظش کنه بچه تونو

بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم 🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن 🌿
سلام عزیزم وقتت بخیر 🌺 شما سال چند بچه دار شدید؟ و اگه مشکلی نیست مبلغی که به رحم جایگزین دادید رو ...

سلام عزیزم. بله عزیزم. خدا رو شکر مادر شدم. 

نه عزیزم. هر سوالی هست در خدمتم

دفعه اول پونزده میلیون تومان

دفعه دوم نزدیک چهل میلیون تومان . و ماهی هفتصدهزارتومان برای نفقه. البته دوقلو بود و سال 98

نه عزیزم خدا رو شکر هیچ مشکلی نیست. و بعدش هم اون خانم رو دیگه ندیدم

سلام عزیزم. بله عزیزم. خدا رو شکر مادر شدم.  نه عزیزم. هر سوالی هست در خدمتم دفعه اول پونزده ...

سلام مجدد 🌺 ممنون که جواب دادی یعنی شماددوبار رحم گرفتید هردوبار بارداری موفق بود؟ منم با تخمک اهدایی باردار شدم دوتا بچه دارم .

یکی از  دوستای منم رحم جایگزین داشت و بچه که دنیا اومد همچنان با اون خانم در تماسه ..البته حضوری نمیبینن همو ، دوستم شهر دیگه ای هستن. ایشونم سال ۹۸ بچه دار شد و ۳۰ میلیون به اون خانم داد

بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم 🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن 🌿