2777
2789

ماشین خودش سرویس بود 

صبح امدم برم مدرسه تو پارکینگ با یه ماشین فوق العاده کثییییییف و گلی انگار با ماشین رفته داخل مزرعه ای که آبیاری شده چرخ ها گل داخلش نگم بطری آب نون خشک دستمال نایلون ..... آینه ها و شیشیه کثافت از همه مهمتر چراغ بنزین روشن ی دور فرمون گل گلی انداخته بودم اونم کنده گذاشته تو داشبورد

از صبح هم ی بند زنگ خور دارم یا خبر بد یا درخواست های رد شده و .... تو مدرسه هم امروز بچه ها از همه شلوغ تر 

الانم امدم خونه جلو در پارکینگ پستچی بسته اورده بود از دیجیکالا پرداخت درب منزل ۲و خورده کارت کشیدم برای لوازم تحریر و قمقمه آب و جوراب و... خریدهای دخترم 

اینم شنبه شروع هفته

همیشه اول هفته صدقه بذارید کنار

خدا اگر بخواد هیچ‌کس جلو دارش نیست امیدوارم ک خدا برات بخواد💞  تو زندگیم ی آدمایی هستن ک با هر کلمه حرفاشون  بارها بارها ب خودم میگم کاش هیچوقت نمیشناختمشون😄    

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شما شاغلی ماشینت با یه کارواش حل میشه 

مدرسه هم که ذات بچه ها شیطنته

دو میلیون و خوردی هم دادی چون بچه محصل سلامت داری و براش خرج کردی 

اینا چجوری شنبه بدی برات ساخته؟

سوگند به خون هَمرَهانم، سوگند به اشک مادران🖤🕊️
شما شاغلی ماشینت با یه کارواش حل میشه  مدرسه هم که ذات بچه ها شیطنته دو میلیون و خوردی هم داد ...

ی آدم بیکار باید بره کارواش من اصلا از ایجور جاها خوشم نمیاد چندتا خبر بد و اول سال جز بچه ها والدین میزارن زنگ آخر میان ازم میخواد رو بچه ش کار کنم شب ها پیش مامان باباش نخوابه

کارت کشیدم میسوزم چون اصلا کا ایی نداره و تازه خرید کرده

دور فرمون کنده میگه مرد گنده بشینه تو ماشین با فرمون گل گلی رانندگی کنه