2777
2789
عزیزم من با این عکس هنوز شک دارم😭از خدا میخوام هردومون باردار باشیم انشالله

واقعا مگه این شک داره؟؟؟

چراانقد استرس میگیرید؟؟؟

خب مثبته دیگه

من مامان یه پسر شیطونم که عاشقش هستیم....و مامان سقط مکرری ام.امیدم به خداست که دارم ادامه میدم...راضی ام به رضای تو مهربانم♥️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره دقیقا..

از کجا بفهمیم خونمون غلیظ میشه ؟ 

آزمایش داره؟

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍 
یعنی مثبت کاذبه؟

بزار چند روز دیگه بزن ان شاالله مثبت بشه ... مارک مدیکور و ویتاساین مثبت الکی خیلی دارن 

اطلس هوم یا روژان بخر 

لایک نکن گلم⛔️❤️🙂ان  شاالله از مطالب‌تاپیک هام استفاده کنیدوبه دردتون بخوره بجاش  صلوات ‌یادت نره ها(⁠◠⁠‿⁠◕⁠)⁩درخواست دوستی هم قبول نمی کنم ....♡وقتی‌ بدنیا‌ اومدی،تو‌ گریه کردی؛بقیه خندیدن!حالا‌ یجوری زندگی‌کن.. که‌ موقع‌ مرگت‌، همه گریه‌ کنن‌ تو بخندی..♡
هاله کمرنگ؟

اره منم پنج روز پیش زدم 

امروز وقت پریودمع خدا که نشم 

و حامله باشم ای خدااااا🤲😭

خدایا شکرت به هزار و یک دلیل خدایاااا شکرت ک دارم عمه میشم🥳🤩 خدایا به عظمت حضرت مهدی عج 🌱 همه رو به ارزوهاشون برسون 🤲به منم بعد دوتا سقط 💔 یه بارداری طبیعی و آسون یه بچه سالم و صالح بده🤰🥺 میشه برای حاجتم ی دونه صلوات بفرستین 😢
از کجا بفهمیم خونمون غلیظ میشه ؟  آزمایش داره؟

بله عزیزم دکتر بگی آزمایش سقط مکرر خودش مینویسه

من مامان یه پسر شیطونم که عاشقش هستیم....و مامان سقط مکرری ام.امیدم به خداست که دارم ادامه میدم...راضی ام به رضای تو مهربانم♥️

مال شما مثبته 

آزمایش ندادی 

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍 

اگه هی پررنگ تر میشه پس حتما حامله هستی گلم توکل به خدا

لایک نکن گلم⛔️❤️🙂ان  شاالله از مطالب‌تاپیک هام استفاده کنیدوبه دردتون بخوره بجاش  صلوات ‌یادت نره ها(⁠◠⁠‿⁠◕⁠)⁩درخواست دوستی هم قبول نمی کنم ....♡وقتی‌ بدنیا‌ اومدی،تو‌ گریه کردی؛بقیه خندیدن!حالا‌ یجوری زندگی‌کن.. که‌ موقع‌ مرگت‌، همه گریه‌ کنن‌ تو بخندی..♡
واقعا مگه این شک داره؟؟؟ چراانقد استرس میگیرید؟؟؟ خب مثبته دیگه

نمیدونم واقعا مادرشوهرم و جاریم انقد گفتن به اینا اعتماد نکن تا ازمایشت صبر کن حامله نیستی الکی دهن مردم حرف انداختی که امیدمو از دست دادم

روز ۲۴ سیکلت زدی یا انروز روز ۲۶هستی و دیروز ک ۲۵ بود زدی؟ منم منتظرم.منم ۲۴سیکلم.علائم هم داری؟

من بارداری سری قبلم کمر درد شدید داشتم الان همین طور و ترشح زیاد برای همین شک کردم زدم بی بی که اگه بودم مراعات کنم همه چیز رو  دیشب. ساعت ۱۲ زدم که میشد ۲۴ سیکلم

بزار چند روز دیگه بزن ان شاالله مثبت بشه ... مارک مدیکور و ویتاساین مثبت الکی خیلی دارن  اطلس ...

من همیشه مدیکور زدم دقیق بوده همیشه