2777
2789

سلام دو هفته پیش تولدم بود همسرم بهم یه استند کادو داده درواقع چیزی که برا خونه احتیاج بوده رو کادو داده و من مخالف بودم ک بخره ولی دیدم خریده و کادو‌کرده 

خیلی ناراحتم 

میتونست چیزی ک خیلی دوست دارم یا نیاز شخصیم بوده بخرع 

مثل این میمونه ک منم مواد غذایی بخرم کادو کنم بهش بدم 

باهاشون صحبت کنید

قبل تولدتون بگید چیا دوست دارید

به ادمها چیزی وحی نمیشه بلکه ما خودمون یاد میدیم

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم

حق داری 

اما بهتر به روش نیاری شاید ناراحت بشه

/عشق فوتبالم از ۱۰ سالگی بازی کردم نزدیک ۱۰ سال فوتبال بازی میکنم /وقتی کات کردم وقتی ولش کردم فوتبال بازی کردم حالم اوکی شد/بعد از درس واسه استراحت میرفتم فوتبال بازی میکردم بعد دیگه جون درس خوندن نداشتم/اره اگر پسر بودم تو تیم ملی بودم😄(نزنی تو ذوقم هااا)/اگر آدم ها سعی میکنن تو رو پایین بکشن، بهشون افتخار کن. این فقط ثابت میکنه الان ازشون بالاتری/تو تایپک های مربوط به فوتبال تگم کن قشنگم❤️عشق میکنم حتی راجبش حرف میزنم😬🧡🤪

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مواد غذایی هم ایده خوبیه 

کار بدی نکرده که 

اهای تویی که داری امضامو میخونی اول یه لبخند بزرگ بزن ازاین ور گوشت تا اون بناگوشت مث این😊چه خوشگلم شدیا😉خداجونم ازت میخوام این بنده خوشگل موشگلِ گوگولیت که امضامو خوند به آرزوهاش برسونی دستشو محکم بگیرو پناهش باش❤️🤍 بجای احترام به عقاید به حقایق احترام بذاریم ✌️ در مملکتی که از هر ۱۰ ازدواج ۵تا به طلاق ختم میشه؛ داشتن رابطه سالم نیازمند مهارته ، کتاب به هم هدیه بدید با 🐻 و 🍫 رابطه درست نمیشه ☺️برای بچه هاتون بزرگتری باشید که توی بچگی و الان بهش نیاز داشتید و نبود 🥺  عاشق ماورام، دوستدار محیط زیست و حیوانات، اهل کتاب و موسیقی، نی نی سایت منو با ذات آدما آشنا کرد. اگه باهات راجب موضوعی ریپ کردم و نتیجه ای جز بحث بیهوده شکل نگرفت، دیگه بحثو ادامه نمیدم... پس اگه ریپ زدی بی جواب موند بدون تو اعلاناتم پیامتو باز نکردم چرا؟ چون حرفی که سیرم نکنه و گرسنه ام کنه به کار من نمیاد قشنگم😘

مردا اکثرا کادو خریدن بلد نیستن شوهر منم مثلا تولدم باشه اینقد میپرسه توروخدا بگو چی بگیرم من بلد نیستم تا خودت نگی که کوفتم میشه تازه آخرم میگه میشه من  پول بدم خودت بری بخری

خواهشا عقده ای ها ریپلای نکنن حوصله بگو مگو ندارم مرسی اه
باهاشون صحبت کنید قبل تولدتون بگید چیا دوست دارید به ادمها چیزی وحی نمیشه بلکه ما خودمون یاد میدیم

خییلی گفتم ، حتی گفتم اگ ی روز خاصی منو سوپرایز کنی فلان چیزو بگیر خیلی دوستشون دارم

خییلی گفتم ، حتی گفتم اگ ی روز خاصی منو سوپرایز کنی فلان چیزو بگیر خیلی دوستشون دارم

بازم بگو

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم