2777
2789
عنوان

خرید دانشگاه

235 بازدید | 14 پست

سلام امروز میخوام برم برا دانشگاه خرید کنم چی بخرم ؟میشه یه لیست از وسایلی که لازمه بهم بدین 

اگه دانشجو فرهنگیان هستین بنظرتون کیف بزرگ بگیرم یا کوچیک (کلا کتاب دارین یا جزوه فقط)

کیف مانتو چادر مقنعه کفش کلاسور جامدادی خودکار اتود پاک کن دفتر شلوار جوراب😶👈👉

یه جایی تو زندگیم فهمیدم که خدا مهربونه ولی برای من نه بخشنده اس ولی برای من نه شفادهنده اس ولی برای من نه دست گیرنده است ولی برای من نه اگه موقع خوندن این متن حس‌کردی که من اشتباه میکنم تو یه انسان خوش بختی قدر زندگیتو بدون 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگر شهر خودتی بسته به رشته ات باید کیف بگیری مثلا یکسزی رشته ها یخاطر وسایل زیادشون باید کوله بگیرن من چون تیپ اسپرت میزنم کوله گرفتم شما اگر چادر میپوشی کوله با چادر خوب نمیشه بهتر یه کیف شیک چرم بکیری مدلش بسته به سلیقه ات داره وسایلتم بازبسته به رشته ات ولی دفتر کلاسور خودکار قرمز کمشکی وابی اینا اگر اهل جزوه نوشتنی تعداد زباد برگه کلاسور بگیر ب حرف اینایی ک میگن وایی جامدادی نبرین اینا گوش نده ی جامدادی کوچیک ساده بگیر وسایلت بزار توش منظم ومرتب چون ساعت ها ممکن بخای تو یونی بمونی کفش راحت خیلی خیلی مهم و خیلی چیزا دگ ک الان یادم نیس😅

اگر خابگاهی بگو تا وسایل خابگاه بهت لگم

کتاب یا جزوه بسته به استاد هر درس داره ی استاد میاد میگه باید کتاب بگیری یه استادم میگه نه جزوه میگم

"اگه دلت بزرگه امضامو بخون"🌱هر کس از ته دل حق الناس هایی که دیگران در حقش دارن ببخشه ریپلای کنه و بهم بگه براش 100 صلوات میفرستم به نیت خوشنودی و سلامتی امام زمان🤍🕊خدابزرگتر ازمشکلی که تو ناراحتشی...میشنود اگر صدایش کنی هوالسمیع...
اگر شهر خودتی بسته به رشته ات باید کیف بگیری مثلا یکسزی رشته ها یخاطر وسایل زیادشون باید کوله بگیرن ...

ممنونم عزیزم آموزش ابتدایی قبول شدم نمی‌دونم کتاب اینا چی داره 

ن خوابگاه نمیمونم