2777
2789
عنوان

مصرف الکل در بارداری

6334 بازدید | 30 پست

سلام دوستان

من دو هفته سفر بودم خیلی الکل مصرف کردم!ا

از سفر اومدم متوجه شدم باردارم!کسی تجربه مشابهی داره یا شنیده که اوایل بارداری الکل مصرف بشه و به بچه آسیبی نزنه؟

برای سلامتی نینیم صلوات بفرستین

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم عقده ای اینجا زیاده تعلیق میشی  یه بار بهت گفتم  بچه سالمه هیچی نمیشه  مصرف ن ...

میبینی چقدر ملت عقب افتادن؟انگار اومدن میگم اختلاس کردم،که گزارش میزنن!شما دیدین تو اطرافتون؟

عزیزم عقده ای اینجا زیاده تعلیق میشی  یه بار بهت گفتم  بچه سالمه هیچی نمیشه  مصرف ن ...

مصرف نمیکنم از این به بعد

اگه واقعا میدونستم باردارم سمتشم نمیرفتم

میبینی چقدر ملت عقب افتادن؟انگار اومدن میگم اختلاس کردم،که گزارش میزنن!شما دیدین تو اطرافتون؟

بله عقده ای هستن تحمل ندارند 

بله عزیزم بهت گفتم یکی از دوستام و چند تا اقوام 

بچه هاشون هم سالمن 

مصرف نکنید تو بارداری فقط

به امید روزهای بهتر 🕊️🕊️🕊️ 
چی بگم انشالله که چیزی نباشه...از این به بعد سعی کن استفاده نکنی به خاطر کنجدت🙏🏻

میترسم چیزی باشه بعد ترجیح میدم سقط کنم تا یه بچه ناسالم بدنیا بیاد به عمر زجر بکشه،نمیدونستم باردارم اگه که لب نمیزدم

عزیزم ماه اول بارداری جنین از کیسه زرده یعنی همون ذخیره تخمک تغدیه می کنه و هنوز از بند ناف و مادر تغذیه نمی کنه برای همین توی ماه اول هر چی بخوری تاثیر بدی روی بچه نمی ذاره نگران نباش 

مصرف نمیکنم از این به بعد اگه واقعا میدونستم باردارم سمتشم نمیرفتم

هیچی نمیشه عزیزم به دلت بد راه نده 

ولی سیگار مشروب و قلیون واسه زن باردار خوب نیست

به امید روزهای بهتر 🕊️🕊️🕊️ 
هیچی نمیشه عزیزم به دلت بد راه نده  ولی سیگار مشروب و قلیون واسه زن باردار خوب نیست

اره قطعا خوب نیست

من کوفتی اگه میدونستم که نمیخوردم

خیر سرم سفر بودم