2777
2789
إِنَّمَا أَمْرُهُ إِذَا أَرَادَ شَيْئًا أَنْ يَقُولَ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ ﴿۸۲﴾
چون به چيزى اراده فرمايد كارش اين بس كه مى‏ گويد باش پس [بى ‏درنگ] موجود مى ‏شود 

بیاین دعا کنیم خدا بیش از این صبرمونو امتحان نکنه 😭🙏

من بعد از تو اگرچه نمردم...... اما..... تمام شدم در دلتنگی🌙 خدایا خسته شدم از قسمت و حکمت.... این بار فقط برایم معجزه کن.....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هر وقت فکر میکنم چیزی محاله این ایه یادم میاد

منم همینطور😭 همه امیدم به این آیه هست

من بعد از تو اگرچه نمردم...... اما..... تمام شدم در دلتنگی🌙 خدایا خسته شدم از قسمت و حکمت.... این بار فقط برایم معجزه کن.....
ینی میشه برای من بخواد؟ ینی میشه یه روز بیاد ک بخندم از ته دل شاد باشم؟

انشالله همه زندگی منم بهم ریخته😢

میخاستم بیام این ایه سوره یس برات بنویسم دیدم خودت نوشتی ! اتفاقا همین چن دقیقه پیش رسیدم ب این ایه ...

ممنون عزیزم حتما برات دعا میکنم 

خدا کمکمون کنه😢

انشالله همه زندگی منم بهم ریخته😢

نمیدونم چیکار کنم. حالم بده فقط گریه میکنم. نمیدونم از شوهرم بنالم پیش خدا یا از خانوادش . نمیدونم از بی‌پولی بنالم یا از مریضی مادرم . نمیدونم از دست خواهر شوهرم پیش خدا گله ببرم یا عمه هام. چرا خب؟ چرا ؟ 

نمیدونم چیکار کنم. حالم بده فقط گریه میکنم. نمیدونم زا شوهرم بنالم پیش خدا یا از خانوادش . نمیدونم ا ...

انشالله مشکلاتت زود حل بشه 

چی بگم هرکسی یه جور درگیره سختیای زندگیه 

نمیدونم خدا کی قراره دست به کار بشه من روحمو دارم از دست میدم