2777
2789

۷ ماهه اقدام هستم نزدیک دو ماه هست که از آمپول ملیتاید استفاده میکنم

روی خودش نوشته در دوران بارداری ممنوعه ولی الان که اقدام هستم اگر باردار بشم تا بخوام بفهمم و قطع کنم شاید هفته ۴ یا ۵ باشم، اشکالی نداره؟

کسی اطلاعی داره؟ نگرانم

مگه آمپول لاغری هم هست  چند کیلو کم میکنه

آره عزیزم 

والا دکتر گفت تو سه ماه ۱۵کیلو ولی واسه من زیاد تاثیر نداشته کلا ۳ کیلو کم کردم توی نزدیک ۲ماه ولی خب نه رژیم گرفتم نه ورزش کردم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی رو خودش گفته ممنوع چرا استفاده میکنی؟نمیخوام بترسونمت اما چون موضوع جدیه برا آگاهیت میگم،کسی رو میشناسم که بخاطر خوردن یه سری دارو،بچه دچار معلولیت شد،پس در این مورد خیلی باید احتیاط کرد

نترس و غمگین نباش،که ما تو را نجات خواهیم داد(سوره عنکبوت آیه ۳۳)
وقتی رو خودش گفته ممنوع چرا استفاده میکنی؟نمیخوام بترسونمت اما چون موضوع جدیه برا آگاهیت میگم،کسی رو ...

آخه معلوم نیست خدا کی بچه بده بهمون

الان ماه هشتم اقدام هستم

دکتر داخلی گفت هر موقع باردار شدی قطعش کن ولی باز هم شک دارم

آخه معلوم نیست خدا کی بچه بده بهمون الان ماه هشتم اقدام هستم دکتر داخلی گفت هر موقع باردار شدی قطع ...

خب پس هرچی دکتر گفت انجام بده،یا محض اطمینان مجدد با خودش مشورت کن برات توضیح بیشتر بده نگران نباشی

نترس و غمگین نباش،که ما تو را نجات خواهیم داد(سوره عنکبوت آیه ۳۳)