2777
2789
عنوان

چه گیری کردم 😓

119 بازدید | 14 پست

بچه ها من ناخواسته باردارشدم دارم سکته میزنم شوهرمم میگه حق نداری بلایی سرش بیاری ولی من اصلا بچه نمی‌خوام حوصله ندارم یه پسرم دارم تقریبا ۶سالشه همون بسمه  چطوری بدون دکتر تمومش کنم توروخدا کمکم کنیین

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعدش پشیمون میشی نگهش دارخیلیاارزوشونه بچه داشته باشن ونمیتونن شماک داری قدربدون عزیزم

دلم داغ مادر،روشه من مادرموازدست دادمو،ازهمون روز،زندگیم تموم شد انگیزه ندارم دلخوشی ندارم خوشحالی وامیدب آینده ندارم من هیچی ندارم هیچی کاش خدایه نگاب دل من‌میکرد،وب حرمت همون مادرموبرام میذاشت کاش😔😔

گناه داره اینکارو نکن

این بچه رو خدا فرستاده.. بعدش بچه رو نگه داشتی ناشکری نکن 

دیدم بچه ایی که ناخواسته امده اوایل پدرومادر ناشکری میکردن بعد چندسال که بچه شیرین زبون و خوشکل شده پدر و مادر بهش وابسته شدن خدا راحت ازشون گرفته

بگو خدایا شکرت این هدیه ی تویه مطمئنم برای زندگیم هم مایه ی خیر و برکت میشه

آرزوها دست یافتنی ست فقط صبر و زمان میخواد🕛 🌙☀ 💚🍀🌱عاشق یوگا🧘‍♀️ مسافرت ✈️ خوانواده م👨‍👩‍👦 هستم. دوست دارم زن موفقی باشم شغل خوب با درآمد عالی داشته باشم 👩🏻‍💻💰💸آغوشت بهترین تراپی دنیاست 👩‍❤️‍👨 عاشق قهوه م ☕    
گناه داره اینکارو نکن این بچه رو خدا فرستاده.. بعدش بچه رو نگه داشتی ناشکری نکن  دیدم بچه ایی ...

آخه دوست ندارم بچه ای رو که نمی‌خوام به دنیا بیارم اصلا دلم میسوزه براش 

آخه دوست ندارم بچه ای رو که نمی‌خوام به دنیا بیارم اصلا دلم میسوزه براش 

بخدا خیلی دیدم.. من 39 سالمه تجربه م زیاده تو الان شوکه شدی

دوستام در شرایط تو بودن که ناخواسته باردار شدن همه شونم گریه و زاریمیکردن یکیشون تو 4 ماهگی همین که فهمید دختره دخترش سقط شد بچه ی اولش پسر بود یک روز از خوشحالیش نگذشت که دختره خدا ازش گرفت بماند که بچه دوم تا 9 ماه نتونست از جاش بلند شه دکتر رحمش دوخت

دوست دومیم خودش سقط کرد شوهرش راضی نبود یعنی کلا از چشم شوهرش افتاد

دوست سومیم که بعد 5 سال بچه ش فوت کرد 

ووووو

ببخشید که کلا منفی بود ولی تجربه های من بود خدا یه صلاح دونسته بچه داده شکرگزار باش

آرزوها دست یافتنی ست فقط صبر و زمان میخواد🕛 🌙☀ 💚🍀🌱عاشق یوگا🧘‍♀️ مسافرت ✈️ خوانواده م👨‍👩‍👦 هستم. دوست دارم زن موفقی باشم شغل خوب با درآمد عالی داشته باشم 👩🏻‍💻💰💸آغوشت بهترین تراپی دنیاست 👩‍❤️‍👨 عاشق قهوه م ☕    

عزیزم من خودم دوبار سقط داشتم ک ناخواسته بود. اگر بهت بگم این دفعه تو چ شرایطی فهمیدم باردارم باورت نمیشه. خیلی خوب درک میکنم ک نگرانی و ی تصمیم و برنامه دیگ برا زندگیت داشتی. فقط ب عنوان تجربه اطرافیانم رو بهت میگم شاید بتونه یکم ب تصمیمت کمک کنه. من خواهرم ۱۳ سال پیش پسرش ۹ماهش بود فهمید بارداره وضعیت مالی و روحی افتضاحی داشتن به اصراررررر زیاد همسرش سقط کرد. ۱۳ساله میگذره خواهرم میگ هرشب هرروز هرساعت عذاب وجدانش باهامه و ب چشم خودم میبینم اون دنیا چقد عذاب میکشم. 

جاریم هم ۳ تا بچه داشت پارسال ک فهمید بارداری با اینکه شوهرش مخالف بود خودشو ب آب و آتیش زد تا سقط شد. اما متاسفانه الان اصلا شرایط خوبی نداره. خودش بیماره. بعد اون خیلی اتفاقات عجیب و غریب براشون نیفته نمیدونم ب اون ربطی داره یا ن ولی گفتم بدونی تبعات زیادی داره حتما با دوتا آدم عالم مشورت کن